Végre befutott egy új Fortnite ciklus, a v11.50. Különösen vártuk az új frissítést, ugyanis megérkezett a Chaos Engine, valamint Harley Quinn is a játékba.

A reggeli órákban beszámoltunk arról, nagy eséllyel a héten már magunkra ölthetjük a Fortnite világán belül Harley Quinn Outfitjét.

Aztán befutott a v11.50 és minden hivatalossá vált.

A Fortnite x Birds of Prey kollaboráció apropóján megjelenő kinézet előreláthatólag 1500 V-Buck ellenében lehet majd a miénk. Legalábbis a forrásfájlok alapján erre lehet következtetni, a skin ugyanis Epic-szintű besorolást kapott. Persze ettől még meglephet minket a kiadó egy valós pénzért megvásárolható csomaggal a Store-ba, láttunk már ilyet. Éppen egy DC Outfit esetében, Batmant lehetett kizárólag pénzért megvásárolni.

Forrás: Lucas7yoshi

Harley ráadásul nem egyedül érkezik, egy hasonmást is kapunk majd hozzá, vagyis egészen pontosan egy feloldható extra stílust. Ahhoz pedig nem kell mást tennünk, mint teljesíteni pár pofon egyszerű küldetést.

Forrás: Hypex

A feladatok így szólnak:

  • Kerülj Top 30-ba Solo-ban, Duo-ban, vagy Squadban!
  • Kerülj Top 20-ba Solo-ban, Duo-ban, vagy Squadban!
  • Kerülj Top 10-be Solo-ban, Duo-ban, vagy Squadban!
  • Üss szét 100 gyenge pontot!
  • Okozz 100 sebzést ellenfeleknek Pickaxe-szel!

Harley Quinn mellett érkezett még pár általános Fortnite skin is a forrásfájlok közé, ezeket alaposan összegyűjtötte Lucas7yoshi, a közösség egyik legaktívabb adatbányásza:

 

A szerverkarbantartás még tart, arra kérünk benneteket, legyetek türelemmel!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×