Hamarosan megérkezik a mozikba az új Birds of Prey film. Ezt megünnepelvén nagy valószínűséggel érkezik egy Fortnite kollaboráció is. Minden jel erre utal.

Harley Quinn neve sokaknak a Batman történetekből, vagy éppen a Suicide Squad filmből lehet ismerős. Mindamellett, hogy a visszajelzések szerint nem volt egy tökéletes alkotás az utóbbi, Margot Robbie alakítása sokak emlékezetébe beleégett. Ezt meglovagolván a DC Films a karakter köré felrántott egy újabb filmet, ami Birds of Prey (Ragadozó madarak) címmel érkezik.

Az Epic Games korábban már elkezdte jelezni a közösség felé, hogy valami készül a háttérben. A hivatalos Fortnite Twitter például „hamarosan találkozunk Harley” kommentekkel bombázta a Birds of Prey bejegyzéseket.

A film Magyarországon február 6-án debütál, míg az USA-ban február 7-e a premier napja.

Ez azt jelenti, hogy a hivatalos Birds of Prey kollaboráció vagy a csütörtöki új kihívásciklussal, vagy pedig péntek nap közben fog érkezni.

ShiinaBR, az egyik legaktívabb leaker információi szerint Harley Quinn Outfitje magyar idő szerint február 7-én, hajnali 1 órakor fog befutni az Item Shopba. Mellette két további tematikus Pickaxe lesz elérhető, az új kozmetikai tartalmakkal pedig új kihívások is érkeznek. Ezekkel pedig új stílust is megnyithatunk majd a karakterhez.

Reméljük így lesz, mi már nagyon várjuk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×