Alig játszhatjuk pár napja a Legends of Runeterra nyílt bétáját, a játékosok máris azt kutatják, hogyan könnyíthetnének a fejlődési szakaszon.

A Legends of Runeterra egy gyűjtögetős online kártyajáték a Riot Games tervezőasztaláról. A tavalyi évben alfateszt formájában próbálgathatta a nagyérdemű, most pedig a nyílt béta időszakát éli a cím.

Mivel egy free-to-play játékról beszélünk, a fejlődés és a paklik kiépítése hosszabb időbe telhet. Az ilyen jellegű videojáték-modellek esetében van lehetőség valós pénzért felgyorsítani a folyamatot, a kiadók többnyire erre alapozzák a fenntarthatóságot. A Riotnak már van gyakorlata az ilyesmiben, a League of Legends esetében tökélyre fejlesztették a rendszert.

Forrás: Riot Games

A Legends of Runeterra-ban naponta 10 győzelemért kaphatunk bónusz tapasztalati pontot. Ez meglehetősen sok időt vehet igénybe, ha kompetens ellenfelekkel dob össze a matchmaking. Sőt, ha nincs elég időnk játszani, több száz XP-től eshetünk el naponta. Így pedig a paklink sem épül ki egyhamar.

A leleményes játékosok találtak erre egy loophole-t: rájöttek hogyan tudnák minimális idő és energiabefektetéssel kimaxolni a napi limitet.

Forrás: Riot Games

A megoldás egyébként pofon egyszerű: készíteni kell két open beta felhasználót, felvenni a két accountot ismerősként és egymás ellen játszatni őket. Ugyan nem a legszórakoztatóbb procedúra, de 10-15 perc alatt fel lehet húzni a fő felhasználót.

Ezek után pedig jöhet a tényleges szórakozás, a paklijaink fejlesztgetése és a ranglétra megmászása.

https://www.facebook.com/groups/LegendsofRuneterraHun/

×