Nagy sikernek örvend a Riot Games új kártyajátéka, a Legends of Runeterra. Hosszútávra tervez a kiadó, már készülnek az új készletek.

A Legends of Runeterra alig egy hete került nyílt béta státuszba, máris a bővítéséről beszél a Riot Games. Jeff Jew, a játék producere legutóbb arról beszélt, a fejlesztők már 2022-ig elkészítették a játék fejlesztésének tervezetét.

„Folyamatosan dolgozunk új készleteken. A munkálatok nagyon jól haladnak, több közel kész stádiumban áll. Egy-két kép, bizonyos esetekben egyensúly változtatás és kész is vannak. Most teszteljük őket házon belül.”

Legends of Runeterra

Kép forrása: Legends of Runeterra

Jew továbbá elmondta, új játékmódokon is dolgozik a fejlesztőcsapat. Jelenleg csak normal matchmaking és ranked mód található a LoR-ban. Ezzel persze semmi probléma nincs, elvégre egy béta játékról beszélünk. Specifikus részletekről nem beszélt, de arról szó esett, hogy első sorban az új módokkal érdekessé szeretnék tenni a játékot, s elképzelhető, hogy olyan helyzetekben használhatjuk kártyáinkat, amikre eddig még nem nagyon volt példa.

A rajongók Shurimát akarják

Természetesen a Runeterra világát sem kerülik el a találgatások és a nézői agyszülemények. Így alkották meg Azir és Nasus koncepcióját is, sokak szerint ugyanis a sivatag, a homok birodalma következik a sorban.

Jó arról hallani, hogy hosszútávra tervez a Legends of Runeterrával a Riot, pláne úgy, hogy két évre előre kész egy tervezet. Szerencsére kilóg a többi free-to-play kártyajáték közül, a rendhagyó fejlődésrendszere üdítő a mára már ellaposodott kategóriában.

Kíváncsian várjuk a folytatást!

https://www.facebook.com/groups/LegendsofRuneterraHun/

×