Néhány kiszivárgás szerint nem csak a szokásos frissítések érkeznek a Rainbow Six: Siege-be az ötödik év során. Íme a legfrissebb kiszivárgások.

Hamarosan elindulhat a Rainbow Six: Siege ötödik éve, ami valószínűleg új operátor- és map frissítéseket is hoz majd. Közben már most több szivárogtató igyekszik új információkat leleplezni a készülő újdonságokról. Az ötödik évad kapcsán néhány operátor képességét már valaki megjósolta, most pedig Kormora újabb infókat csepegtetett – írja a GameRant.

Kormora, aki korábban az Operation Ember Rise legfontosabb változásait is felszínre hozta, most többek között arról írt, hogy a idén új replay rendszert, map ban és régóta várt Tachanka rework is várható.

Map ban

Kép forrása: Reddit

Kormora szerint a map ban hasonló lesz ahhoz, melyet az Unranked és Ranked meccsek során ismerünk az operátorok meccsenkénti tiltásánál. A játékosok látni fogják azokat a mapokat, melyek elérhetők a játékmódban, majd kiválaszthatják azokat, melyeken nem szeretnének játszani. Valószínűleg a nem banolt mapok közül véletlenszerűen választ majd a rendszer, így sajnos azt kiválasztani, hogy melyiken szeretnénk játszani, nem lehet.

Az biztos, hogy a map ban rendszer nagy változást hozna be a játékba, amivel valószínűleg a közösség egy része nem értene egyet. Mások viszont kifejezetten örülnek, ha kedvenc mapjukon lehet ranked meccset vívni, miközben negatívan állnak hozzá, ha egy utálatos map kerül kiválasztásra.

Tachanka rework

Fan made Tachanka – Kép forrása: Reddit

Ha igaz a szivárgás, akkor a hőn szeretett Tachanka teljes változásokon megy majd keresztül. Elvileg az eddig turretre szerelt LMG lesz az elsődleges fegyvere és valamilyen gyújtóeszközt kap, aminek a céljáról eddig semmit sem lehet tudni.

Replay funkció

Elvileg bekerül a játékba egy olyan funkció, amivel visszanézhetővé válhatnak a korábban játszott meccsek. A visszajátszások bekerülése nem rossz ötlet, hiszen megnézhetjük majd, mi is történt egy meccsen, vagy szeretnénk kielemezni egyes szituációkban hogyan alkalmazta a csapat a stratégiát.

Bár minden információ egyelőre csak kiszivárgás, így nem lehet biztosra venni, Kormora azt mondta nagyon valószínű, hogy a fenti változások bekerülnek a játékba, valamikor az ötödik évben.

Te melyik változásnak örülnél a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×