Egy orosz Facebook felhasználó máris kiszivárogtatta a Rainbow Six: Siege következő évadának fontos infóit az érkező operátorokról.

A Redditen tegnap jelent meg egy érdekes bejegyzés, miszerint egy megbízható Facebook felhasználó, aki korábban Kali CSRX300-as puskáját és Wamai eszközét is jó előre kiszivárogtatta az R6 közösségben. Most új infókat tett közzé az ötödik évad új operátorairól. Az eredeti oroszt orosz nyelven jelent meg, melyet valaki volt szíves lefordítani.

Ha a szivárgás igaz, akkor a következő évadban a védekező operátor egy 130 kilós férfi, Oryx, aki testével képes áttörni a falakat, csakúgy ahogy a Smasher az Outbreak eventben. Fegyverei az MP5 (ACOG nélkül), a SPAS-12 (Valkyrie fegyvere), Bailiff 410 és az USP40.

A támadó egy nő, aki Yana névre hallgat (vagy valami ilyesmi), de hogy milyen eszköze van, az egyelőre nem teljesen tiszta. Valamilyen hologramja van, amit képes irányítani. Fegyvere az ARX200, a G36C (Ash második fegyvere) és az MK1 9MM.

Kép forrása: Reddit

Ezen kívül elvileg az 5. év második évadának védője „Slowpoke” lesz, aki eszközével lelassítja az ellenfeleket, olyan lassúra, mint ahogy a szögesdrótban haladnak a támadók. Fegyverei elvileg a T-5 SMG és a Super 90. A Y5S2 támadójának fegyverei az AK-12, a Commando 552 és az M1014.

A következő elit skineket elvileg Buck és Zofia kapja. A végén még egy érdekes megjegyzés található, miszerint az Ubisoft saját Battle Royale játékát tervezi, de nem a Rainbow Six: Siege-ben.

Persze semmilyen hivatalos forrás nem erősíti meg a szivárgásokat, tehát az egész akár egy alapos kitaláció is lehet.

Te milyen operátornak örülnél legközelebb?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×