A streamert kétszer is kirabolták a Miamiban rendezett Fortnite verseny alatt. Streamjében felelevenítette a támadás részleteit.

Pocsék héten van túl Tfue, a népszerű Fortnite streamer. A Fortnite Streamer Bowl miatt Miamiba utazó profit ugyanis két nap alatt kétszer is kirabolták a floridai városban.

Először az órája miatt támadták meg a nyílt utcán, másnap egy buliban a telefonját lopták el.

 

A verseny utáni első stream alatt természetesen rengeteg együtt érző komment és kérdés záporozott Tfue-ra a rablások miatt. A streamer engedett a nézői nyomásnak és beavatta őket az első rablás részleteibe. Egy buli után a nyílt utcán várt egy által hívott Uberre. Ekkor jelent meg három helyi kölyök, akik kinézték maguknak Tfue méregdrága óráját. Jött a szóváltás, lökdösődés, és végül a rablás.

„Két kézzel megragadta az órámat és teljes erejéből húzni kezdte. Próbáltam ellenállni, eszem ágában nem volt odaadni neki az órámat. Aztán éreztem, hogy eltörik a szíja és már futottak is.”

 

„Mivel eléggé ittas voltam, elengedtem a dolgot. Igazából ez volt a szerencse, mert ha józan vagyok tuti utánuk megyek, visszaveszem az órám és még jól helyben is hagyom őket. Valószínűleg most a börtönben ülnék.”

Elképesztő belegondolni, hogy egy forgalmas utcán, egy szórakozóhely közelében ilyen megtörténhet. És még durvább eljátszani a gondolattal, hogy ha utánuk ment volna és erőszakkal visszaszerzi a saját óráját, Tfue került volna börtönbe. Végighallgatva a sztorit, és ismerve Tfue vérmérsékletét, lehet tényleg jobban járt így.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×