A Miamiban megrendezésre kerülő Streamer Bowlon még sziporkázott Tfue, ám a kellemesnek mondható napja pillanatok alatt káoszba fordult.

Tfue a floridai Miamiban utazott, hogy részt vegyen egy jótékonysági Fortnite rendezvényen, a Streamer Bowlon. Az eseményen duók csaptak össze, amik streamerekből és profi NFL játékosokból állt. A nyereményeket jótékony célra fordították.

Viszont a híres Fortnite játékosnak akaratán felül is sikerült „jótékonykodnia”, a rendezvény után ugyanis kirabolták.

Mint később kiderült, Tfue órája bánta az esetet, ami nem mellesleg egy Audemars Piguet Royal Oak volt, ez a modell pedig nem éppen a belépőkategóriás órák közé tartozik. A karóra 46 ezer dollár körül mozog, vagyis körülbelül 14 millió forintot ér.

Forrás: Tfue

A Fortnite csillag Instagramon osztotta meg követőivel az elveszett óra képét, hátha valaki tud valamilyen információval szolgálni neki. Továbbá megnyugtatott mindenkit, a rablás során „csak” anyagi károk érték, ő maga sérült meg.

Elég kellemetlen, hogy mindez az után történt nem sokkal, hogy a Streamer Bowlon 80 ezer dollárt nyert jótékony célra csapattársával, Kyler Murray-jel…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×