Az EA éves pénzügyi jelentésében a jövöről is szót ejtett a vállalat, Blake Jorgensen pénzügyi igazgató már 2022-be tekint.

Az EA kiadta 2019-re vonatkozó pénzügyei jelentését, melyből elképesztő számok láttak napvilágot. A jelentés mellé azonban a jövőre vonatkozó tervekről is beszélt a cég. Blake Jorgensen pénzügyi igazgató már a 2022-es pénzügyi évre is szövögeti a terveket.

„2022-ig további pénzügyi növekedést látunk magunk előtt” – mondta az igazgató azok után, hogy 2019-ben naponta 2,3 milliárd forintot kaszáltak naponta az ingame bevételekből.

Ez persze nem csak annak köszönhető, hogy 2020-ra ígérik az újgenerációs PlayStation és Xbox konzolokat. Hanem hogy ezzel párhuzamosak a jövő sikercímeit már szándékosan ezen platformok teljesítményére hegyezi majd ki az EA.

„Ahogy erősödnek az újgenerációs konzolok, úgy érkezik meg az új Battlefield is a 2022-es pénzügyi év során.”

Vagyis az EA pénzügyi jelentéseit ismerve 2021 áprilisa és 2022 márciusa között számíthatunk az új Battlefield játékra. Attól függően, hogyan halad az új konzolok vásárlása, milyen sokáig tart, mire a játékosok lecserélik otthoni készülékeiket az újabb darabokra.

A teljes pénzügyi jelentés mellé szánt dokumentumot itt olvashatjátok el eredeti nyelven. 13 oldal, de EA rajongóknak kötelező!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×