Azt eddig is tudtuk, hogy jobbról támadva kevesebb látszik belőlünk. De arról nem volt szó, hogy body peek esetén láthatatlanok is leszünk.

WackyJacky újabb leleplező videót tett közzé a PUBG játékosok számára. Ezúttal egy profi játékos, hwinn megfigyeléseit szedte csokorba hogy bebizonyítsa, jobbról támadni mindig eredményesebb, mint balról. Valamiért a játék mégis különbséget tesz a balra és a jobbra történő peeking között.

Ahogy a fenti képen is látható, ha balról nézünk ki a fedezék mögül, az ellenfél tisztán lát minket. Az ellenfélnek van legalább esélye kiszúrni minket és fedezékbe húzódni, hiszen az épület mellett teljes alakban előbukkantunk.

Ha viszont jobbra hajolunk, esélye sincs észrevennie minket.

Úgy oszthatjuk a headshotot, hogy azt se tudja, merre vagyunk. Az eset nem csak egy bizonyos helyszínen működik, vagyis nem csupán valamilyen textúra hibáról beszélünk. Az egész játék úgy készült, hogy jobbra történő body peek esetén semmi nem látszik belőlünk.

Egyes területeken legalább a könyökünk hegye feltűnik a sarkon, de még így sincs túl sok esélye az ellenfélnek. Ő látja  ami könyökünket, mi viszont akár headshotot is tudunk neki osztani.

Ez a technika távolról sem számít csalásnak, valamiért így lett lefejlesztve a PUBG. Aki tehát szeretné minél jobban kihasználni, próbáljon meg mindig jobbról az ellenfélre peekelni. És közben persze ne felejtsétek el, hogy ők is ugyanezt fogják alkalmazni!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×