A Salamander elbukta első meccsét a negyedik Rainbow Six nyílt selejtezőben, a WiLD lemásolta hétfői teljesítményét, és ezzel bekerült a Top20-ba.

Erős kezdéssel jelentkeztek a magyar Rainbow Six csapatok az ESL Challenger League negyedik nyílt selejtezőjében. Az első napon veretlen maradt a Salamander, és a WiLD is csupán egy meccset bukott. A Salamander így a közvetlen élmezőnyből várta a három napos selejtező második felvonását, de a WiLD is a több mint száz csapatos mezőny első felébe verekedte magát. Szerencsére a második napra sem fogytak el a magyarok.

Salamander eredmények

A Haipehaope ellen játszották az első meccset, sima 7:1-re le is nyomták őket. Utána jött a nap legkeményebb rangadója, a Unique 7:7-es döntetlen után tudta csak legyőzni a magyarokat.  Ez persze nem tépázta meg a Salamander önbizalmát, a nap utolsó meccsét is simán hozták 7:2-re a Front Esports ellen.

A csapat két nap után összehozott 5:1-es mérlege remek előjel a ranglista pontokat eldöntő utolsó nap előtt.

WiLD eredmények

Nem indult jól a nap, rögtön egy vereséggel kezdett a WiLD. A Movistar Riders R6 7:4-re múlta felül a magyarokat, akik aztán az Amigos do TUTU ellen szépítettek. A 7:3-as győzelem után egy 7:4-es következett, ezt a Salamander által is elkalapált Haipehaope szenvedte el.

Ezzel lényegében lemásolták első napos teljesítményüket, így már 4:2-es eredménnyel állnak.

A valós idejű eredménykövető táblán a Salamander ugyan hátrébb csúszott, de még mindig a zárt Playoffot érő Top16-on belül állnak. Előrébb lépett viszont a WiLD, ha minden így maradna, az ötödik selejtező előtt már a 35. helyről várnák a folytatást.

Reméljük a harmadik felvonás, egyben a negyedik Rainbow Six selejtező utolsó napja is ilyen szép sikereket hoz majd a magyar csapatoknak. Hajrá fiúk!

Bortókép: PlayDome

 

×