Azok, akik elérték az 500-as szintet az Apex Legends-ben egy hibajelentést kapnak, mikor be akarnak lépni a meccsekbe. Egy fejlesztő most válaszolt arra, hogy miért késlekednek a javítással.

Az Apex Legends rajongók izgatottak lehettek, amikor a Respawn Entertainment bejelentette, hogy 500-ra emeli az elérhető szintek számát. A szintek elérése után ráadásul friss jutalmak is jártak, így mindenki belevetette magát a játékba. Voltak olyanok is, akik elérték az 500-as szintet, ám utána olyan hibával találkoztak, ami lehetetlenné tette, hogy belépjenek a meccsekbe. Ezt azt jelenti, hogy az 500-as szintűek egyáltalán nem tudnak játszani: egy „belső szerverhiba” miatt csak a játék fő képernyőjét élvezhetik – írja a Dexerto.

A Respawn természetesen tisztában van a problémával, ám kénytelen voltak késleltetni azt a frissítést, ami a javítást is elhozta volna. Nem meglepő közben, hogy a játékosok egyre frusztráltabbak, hiszen sokan már több mint 10 napja nem tudnak játszani.

Kép forrása: Apex Legends

Rayme Vinson fejlesztő viszont nemrég válaszolt a számos kommentre a Redditen. Megérti a játékosok felháborodását, de azt is hozzátette, hogy a játék javítása nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják, és egy javítás néha több problémát is okozhat, mint amennyit segít.

„Teljesen megértem, hogy csalódottak vagytok, a dolog abszolút prioritást élvez. Ez nagyon bonyolult hiba és nagyon könnyű még több problémát okozni. Jelenleg folyamatos tripla ellenőrzés folyik. Remélhetőleg hamarosan jó hírekkel tudunk szolgálni. Igazatok van, sajnos ez pont azokat érinti, akik a legtöbbet játszanak a a játékkal. Ez elfogadhatatlan” – írta Vinson a Redditen.

Card

Sajnos a játékosok még mindig nem tudják, pontosan mikor lesz javítva a hiba. Csak abban reménykedhetünk, hogy a fejlesztők mihamarabb megtalálják a hiba megfelelő javításának lehetőségeit. Mivel a dolog prioritást élvez, az a gyanúnk, hogy amint lehet frissítik és javítják a játékot.

Te is érintett vagy a level 500-as problémában?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×