Már 500-as szintig fejlődhetnek az Apex Legends játékosok. Vannak, akik elérték az álomhatárt, ám őket most egy bug teljesen ellehetetleníti a játéktól. A javításra pedig még várni kell.

Az Apex Legends harmadik szezonja igazi siker. A játékosok kedvelik az új pályát, az új fegyvert és Crypto is meglehetősen közkedvelt választás lett. A kiadó közben fejlesztette a játék általános rendszerét is, megnövelték a maximális szinthatárt, már egészen 500-as Levelig tolhatjuk a felhasználónk.

Ugyan ehhez rettenetesen sokat kell játszanunk a játékkal, már többen vannak, akik elérték ezt az álomhatárt.

Bár ne tették volna! A legújabb Apex bug pont azokat a játékosokat lehetetleníti el a játéktól, akik a legtöbb időt töltötték World’s Edge-en. Az 500-as szintű játékosok napok óta hibaüzenetet kapnak a szervertől, gyakorlatilag nem engedi be őket a játék a váróba.

Forrás: Apex Legends

Természetesen küldetek az érintett játékosok hibajelentést a kiadónak, viszont erre két nap alatt még nem érkezett javítás. Eddig ilyesmire nem volt még példa, igencsak aktív az Apex Legends hivatalos Trello vonala, ám valamiért ebben a témában úgy érezték a fejlesztők, hogy elég csak a következő frissítésben orvosolni a hibát.

A következő frissítésben jön csak a javítás – Forrás: Trello

Vannak, akik már legalább egy hete nem tudnak játszani 500-as szintűként, s most úgy néz ki a Grand Soirée esemény megjelenéséig ez így is marad. Öröm az ürömben, január 14-re datálják a megjelenést, vagyis leghamarabb holnap javulhat a helyzet!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×