A Respawn Entertainment producere, Josh Medina megnyugtatta a játékosokat egy egyszerű Tweettel, érdemes lenne gyakrabban posztolnia.

Az Apex Legends februári megjelenésénél még opcionális volt a torkolattűz effektje, de nyáron sajnos elvesztettük ezt az opciót. Ez sok játékost felingerelt, mert sokszor az effekt miatt nehéz követni az ellenfeleink pozícióját. Kifejezetten visszás ez egy olyan játékban, ami sok mobilitást ad a karaktereknek. Páran megoldásként már a játék letörlését választották, persze sokan voltak, akik hamar beletörődtek.

Az effekt különösen problémás volt a kevésbé jó platformokról játszó felhasználók számára, mivel maga az effekt megjelenítése is további FPS eséseket okozott náluk. Így a jobb gépek tulajdonosai előnybe kerültek velük szemben.

 

Tegnap viszont Josh Medina a Respawn producere Twitter posztban ismerte be, hogy a torkolattüzet ért változások nagyobb problémát jelentenek, mint azt eredetileg gondolták. Csak visszaállítani viszont nem szeretnék, így inkább hosszú távú megoldást keresnek rá, ami minden játékost kielégít majd.

Sajnos határidőt erre nem adott Josh csak egy nemsokára hashtaget, mindenesetre mi már alig várjuk. Ha kicsit reszponzívabb lesz a Respawn, akkor talán pár bugot is kiszednek a kedvünkért. Addig is enyhíti fájdalmunkat az új Apex esemény, a Grand Soirée Arcade.

Szerintetek mekkora probléma a torkolattűz?

 

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×