Hónapok óta panaszkodnak a torkolattűz mértékére a játékosok, most viszont valakinek „sikerült” megoldást találni a problémára. Nem mindenkinek fog tetszeni.

A 2019 júliusi frissítésben a Respawn eltávolította a torkolattűz kikapcsolásának lehetőségét a játékban, amire számos panasz érkezett az Apex játékosoktól. A torkolattűz mértéke ugyanis sok esetben láthatatlanná teszi az ellenfeleket, jelentősen megnehezítve a célzást. Különösen igaz ez akkor, amikor az FPS szám kevés, vagy valamiért jelentősen lecsökken.

 

A fejlesztők egyelőre nem eszközöltek változást ezzel kapcsolatban, ami néhány játékost arra késztetett, hogy extrém megoldásokat találjanak ki – írja a Dexerto.

Egy Reddit felhasználó, Ozqo saját megoldást osztott meg, a hozzászólásokban olvasható visszajelzések pedig bizakodásra adnak okot. Nézzük milyen megoldást javasol:

Kép forrása: Reddit

Menj az Apex Legends videóbeállításaiba!
Válaszd a disable ambient occlusion opciót, majd ALT+F4!
Ezek után töröld le a játékot és soha ne játssz többet! Soha többé nem lesz gondod a torkolattűzzel.

Persze ez a jópofa megoldás nem praktikus azok számára, akik továbbra is szeretnének elmerülni az Apex Legensds világában, ám rávilágít arra, hogy a közösség egy része hogyan érzi magát a dolog miatt. Persze nem ez az egyetlen tényező, ami miatt aggódni lehet. A játék másik nagy kérdése a képesség-alapú matchmaking rendszer, amivel szintén nem elégedettek a játékosok.

Nem lenne tehát meglepő, ha a jövőben a Respawn mind a torkolattűz opcióval, mind a matchmaking rendszerrel kapcsolatban változásokat eszközölne.

Szerinted is bosszantó a torkolattűz mértéke az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×