Hónapok óta pletykálják, hogy készül a következő Assassin’s Credd játék, a Ragnarok. Az Amazon oldalán már meg is jelent, pedig még be sem lett jelentve.

Az Assassin’s Creed Ragnarok készülése egyelőre nincs megerősítve, ennek ellenére a német Amazon oldalán, valamint a GameStop Italy oldalán már megjelent a játék a terméklistában – írja a Gamerant. Természetesen a termékoldalakat azóta törölték, így csak képet tudunk mutatni. Persze az is lehet, hogy az egész csak egy félrevezető poén. Lehet, hogy valaki ezzel akart felkerülni a gaming híroldalak (vagy pont a leet.hu) főoldalára.

Mindenesetre messze nem ez az első alkalom, amikor egy videojáték kiszivárog az Amazon kezei által. Korábban például a Watch Dogs Legiont is ők szivárogtatták ki „véletlenül” a bejelentés előtt.

Nos, az Amazon Germany webhelyére az Assassin’s Creed Ragnarok PlayStation 4-es kiadása került ki, azon belül is a Standard, a Gold és a Valhalla Edition. Ha a kiszivárgás igaz, még valamilyen Mjolnir Edition is várható.

Kép forrása: GameRant

A helyzet az, hogy függetlenül az Amazon bakijaitól, ez még mindig lehet ugratás. Egyelőre csupán annyit tudunk, hogy a Ubisoft valószínűleg a Viking korba helyezi a történetet, így természetes, hogy megindultak a találgatások. Még az is előfordulhat, hogy a következő Assassin’s Creed játékot már a következő generációs konzolokra jelentik be. A Sony és a Microsoft már bejelentették a két új konzolt, a PS5-öt és az Xbox Series X-et, a közeljövőben pedig valószínűleg még több információt osztanak meg róla. Lehetséges, hogy a Ubisoft is több játékbejelentéssel készül a friss platformokra.

GameStop – Kép forrása: Reddit

Mielőtt a rajongók túl izgatottak lennének az Assassin’s Creed Ragnarok kapcsán, nem árt óvatosnak lenni. Előfordult már olyan is, hogy a szivárgások hamisnak bizonyultak. Még az is lehet, hogy teljesen más játék jelenik meg a franchise-ban.

Szerinted milyen lesz a következő Assassin’s Creed játék?

×