Miközben a kiadók egy rakás játékot szeretnének bemutatni a jövő héten induló E3-on, nem mindegyikről adtak hírt korábban. Most véletlenül az Amazon lerántotta a leplet a készülő Watch Dogs címről.

Milyen lenne egy E3 Ubisoft kiszivárgás nélkül? Azt is el tudom képzelni, hogy direkt csinálják a felhajtás miatt. Korábban két Assassin’s Creed játék híre szintén pont az E3 előtt szivárgott ki, most pedig úgy tűnik, hogy a Watch Dogs járt így. A Kotaku híre szerint ugyanis az Amazon miatt derült ki, hogy a Watch Dogs Legion címet a jövő héten mutatják be Los Angeles-ben.

Az első kiszivárgás az Amazon UK listájáról származik, de a Kotaku-nál Jason Schreiner megerősítette, hogy több vállalati forrásból hallottak már dolgokat a készülő játékról.

A hírből az is kiderül, hogy a Watch Dogs Legion-ban szó szerint bármilyen NPC-vel játszhatunk, lehetőség lesz ugyanis őket a mi oldalunkra állítani, sőt: irányítani.

Ezek szerint a Londonban játszódó játékban azok lehetünk, akik csak akarunk. Az biztos, hogy a neten a Watch Dogs rajongók lázba jöttek, és ami még ennél is jobb, hogy a bejelentésre valószínűleg nem kell sokat várni. Az E3 a jövő héten kezdődik, számos bejelentés pedig már napvilágot látott.

Te várod az Watch Dogs játékot?

×