A téli szünet után mostanra már rákapcsoltak a nagyobb bajnokságok is, ismét teljes értékű TOTW csapatot kaptunk Európa legjobbjai közül.

A héten megjelenő Team of the Year ellopta ugyan a figyelmet a TOTW 17 elől, ilyen ugyanis csak egyszer van egy évben. És látva a TOTY névsort, meg is értjük a hype-ot, ami körülveszi a 11 új kártyát. Ugyanakkor ha megnézzük a friss TOTW listát, a hét legjobbjainak sem kell szomorkodniuk.

In-Form lapot kapott ugyanis többek között Varane, Pépé és Immobile is.

Van azonban egy nagy hiányzó, a hétvégén remeklő CR. Ronaldo parádés teljesítménye után borítékolható lett volna a TOTW lap, három gól és egy gólpassz általában meghozza az In-Formot. A portugál zseni rajongóinak ez talán egy kis gyógyírt jelenthetett volna a kellemetlen meglepetésre, miszerint Ronaldo nem került be a Team of the Year kezdőjébe. A TOTY 12. embere címmel persze még mindig bekerülhet, ezzel egy másik cikkünkben részletesen is foglalkoztunk.

De ne csak a Juventus sztárjával foglalkozzunk, főleg, hogy végül be se került. Íme a Team of the Week 17 teljes névsora:

 

Melyiket bontanátok ki legszívesebben?

×