Az EA Sports úgy gondolta, hogy Loan Play Pick formában fogja megszavaztatni a FIFA 20 Team of the Year keretének 12. játékosát. Az ötlet jó, a megvalósítás már nem annyira…

Megérkezett a FIFA 20 Team of the Year, a szerverek égnek, a csomagok pedig kilószámra kelnek el, dörzsöli is mindenki a kezét az EA Sports központjában.

Ám ahogy az lenni szokott, ennyivel nem elégszik meg a kiadó, egy közösségi szavazást követően egyetlen emberrel bővíteni fogják az év csapatát!

Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint egy Loan Player Pick rendszeren keresztül eldöntenünk, hogy a megadott ötösből ki az, akit szívesen látnánk Van Dijkék mellett.

Forrás: EA Sports

A szavazatunkat úgy adhatjuk le a játékon belül, hogy kiválasztjuk annak a játékosnak a kártyáját, akit szeretnénk a TOTY csapatban látni. Ha ez megtörtént, az adott lapot egy mérkőzésre meg is kapjuk az EA-től.

Maga a kezdeményezés jó, viszont nem ezek között a keretek között.

Sajnos ennek a szavazási rendszernek van egy pszichológiája, ami lehetséges, hogy fals eredményt szül hosszútávon. Adva van öt játékos, mindegyiknek a Nominee kiadása köszön vissza a szavazásból. Értelemszerűen már ránézésre sem egyenlő felek küzdelméről beszélünk, elvégre ki lenne az, aki egy 86-os kártyát választ, ha kiemelhet egy 94-est is? Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb játékos álma egy Cristiano Ronaldo a keretben, s ha még csak egy mérkőzés erejéig is, de csak azért is ki akarják majd próbálni a portugál klasszist. Így még ha például a legtöbben morálisan egy Hazard TOTY lappal egyeznének ki a leginkább, valószínűleg a jobb alapstatisztikával rendelkező kártyát fogja a közösség legjava választani.

A rendszert tehát összességében ötletesnek tartjuk, de ebben a formában sosem hisszük, hogy „őszinte” eredmény születne.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×