Aki követi a World of Warcraft Battle for Azeroth kiegészítőjének történetét, pontosan tudja, hogy nagy felfordulás várható a Horda vezetésében.

Amióta Saurfang és Sylvanas egymásnak esett egy Mak’Gorában, egyértelmű, hogy valami változás jön a Horda életében. Sylvanas egy pillanatra leengedte az álarcát, és beismerte, hogy semmibe veszi az egész Hordát. Azóta a Horda vezetés nélkül maradt, de előbb-utóbb valószínűleg szükségük lesz egy új vezérre.

Az esélyesek

A Gamerant esélylatolgatása alapján az első logikusnak tűnő választás Thrall lenne. A legendás vezér ismét Orgrimmarban van (hogy Saurfang temetését vezesse), így adná magát a lehetőség, hogy újra a Horda élére álljon. Ennek viszont kicsi az esélye, hiszen okkal hagyta ott a vezéri széket: a családja pedig még mindig visszavárja.

Thrall

Kép forrása: pcgamer.com

Néhány Szövetség oldali játékos véleménye szerint lehetséges, hogy a Szövetségnek kellene átadni a vezetést. Szerintük reális esély van arra, hogy a vezető nélkül maradt Horda beáll majd Anduin Wrynn vezetése mögé, és hosszú konfliktus után végre békében élhet egymással a két csapat. Ez hatalmas váltás lenne a korábbi történethez képest, de nem lehetetlen.

Akik a kiegészítőben végig Sylvanashoz maradtak hűek, azok még reménykedhetnek abban, hogy igyekezetük nem volt hiábavaló. Lehetséges lenne, hogy mikor megtudjuk, mit takar a Sötét Úrnő „titkos terve”, az majd meggyőzi az egész Hordát arról, hogy jó oka volt halomra mészárolnia az ellenfeleit és a szövetségeseit egyaránt?

Természetesen ez mind csak találgatás, egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni. Ti kit látnátok szívesen a Horda élén?

×