A legutóbbi World of Warcraft patch-ben látott párbaj után sokan azt hitték, Sylvanas végleg elhagyja a Hordát. Lehet, hogy maradtak kémei a Orgrimmarban?

A Battle for Azeroth kiegészítő legújabb történetében azt láttuk, hogy Varok Saurfang Mak’gorára hívja Sylvanast, és veszít (azt most hagyjuk, hogy vajon a szabályok szerint szabad-e varázsolni ebben a párbajban, ahogy Sylvanas tette). A csata közben kifakad, hogy a Horda nem ér semmit, a párbaj után pedig elrepül.

A Horda vezetése ezután úgy döntött, elfogadja azok bocsánatkérését, akik korábban Sylvanashoz voltak hűek, és visszaléphetnek a Hordába. Azok, akik ezt nem tették meg, láncra verve vannak közszemlére téve Orgrimmarban.

World of Warcraft

Kép forrása: wowhead.com

Ha viszont felmegyünk a repülőmesterhez, négy ex-lojalista NPC-t látunk, akik időnként elkezdenek beszélni:

„Nem vernek át minket többé! Ha Sylvanas még egyszer a szemünk elé kerül, megmutatjuk neki, mi történik azokkal, akik elárulják az Elhagyottakat!”

Ha valaki a történetvezetésben végig Saurfanghoz volt hű, ennyit lát, és vége a beszédnek. Akik viszont Sylvanas pártján álltak, kapnak egy /whispert ugyanettől az ex-lojalistától:

„A Sötét Úrnőért. Örökké”

Ez az egy apró mondat elég egyértelműen előrevetíti, mi a terv. A lojalisták beférkőznek a Hordába, és valószínűleg eljön majd egy ideális pillanat, amikor úrnőjük vezetésére fellázadnak.

Szerintetek mikor, és hogyan tér vissza Sylvanas? Az oldalán, vagy ellene fogtok harcolni?

×