Fernando Melo a második vezető producer, aki az elmúlt napokban bejelentette távozását a BioWare-nél.

Nem is olyan rég írtunk róla, hogy az Anthem vezető producere, Ben Irving elhagyja a BioWare-t. Ő volt az a producer, aki korábbi vezetők átcsoportosítása után vette át az Anthem irányítását. Akkor az Anthem csapatának három kulcsfontosságú tagja fejezte be a munkát a projekten, beleértve Mark Darrah Executive producert, Michael Gamble vezető producert és a vezető rendezőt, Jonathan Warnert. Ők a Dragon Age miatt fejezték be a munkát az akció-RPG-n.

Ben Irving távozása után most Fernando Melo, a Dragon Age vezető producere is elhagyja a stúdiót, 12 év után. Melo a Dragon Age: Origins és a Dragon Age 2 producerként is tevékenykedett, később 2015-ben a Mass Effect: Andromeda online részén dolgozott. Ezután lett a következő Dragon Age játék vezető producere.

Irvingel ellentétben, aki már talált munkát másik cégnél, Melo kicsit pihenni szeretne, míg ki nem találja, mit is szeretne kezdeni a karrierjével. Egy Twitter üzenetben azt írta, hogy a következő Dragon Age jó kezekben van.

„Hihetetlenül büszke vagyok és megtiszteltetés számomra, hogy részt vehettem ezeken a projekteken. Alig várom a lehetőséget, hogy rajongóként próbálhassam ki a új Dragon Age-t” – írta.

Szerinted milyen lesz az új Dragon Age?

×