A Half-Life 2 minden idők egyik legnagyobb játéka, aminek várva-várt harmadik részére oly régóta várnak a rajongók. A Half-Life 2 Remake verziójára sincs esély, egyelőre.

A nemrég megjelent World War Z fejlesztői arra hívták fel a Valve figyelmét, hogy nagyon szívesen elkészítenék a Half-Life 2 remake verzióját. A Saber Interactive zombis játéka nagy sikerekkel indult el nemrégiben, a fejlesztők pedig remélték, hogy ez elegendő lesz ahhoz, hogy esélyt kapjanak a Valve-tól – írja a gamebyte.com.

 

A Saber Interactive vezérigazgatója, Matthew Karch hatalmas rajongója a Half-Life 2-nek. A GameWatcher-nek adott interjújában elárulta:

„Miután a Master Chief Collection részeként két Halo remake-t is készítettünk, személyesen kerestem fel a Valve igazgatóját, Gabe Newell-t. Régóta ismerem őt és elmondtam neki, hogy meg szeretném csinálni a Half-Life 2 Remake-t.”

Kép forrása: Steam

„Csak azért akarom megcsinálni, mert nagyon szeretem azt a játékot” – tette hozzá.

Sajnos azonban a Valve visszautasította a nagylelkű ajánlatot.

„Sajnálom, ha ezt megcsináljuk, akkor cégen belül fogjuk megcsinálni” – válaszolt a Valve.

Az interjúban egyébként Matthew Karch arról is beszélt, hogy mennyire szereti a játékot és milyen ikonikus karakternek tartja Gordon Freeman-t. Ő is, ahogy több ezer rajongó azt kérdezi: „hol van a Half-Life?”

Kép forrása: Steam

A Valve részéről eddig nem igazán kaptunk arra utaló jelet, hogy bármilyen módon szeretnék újjáéleszteni a sorozatot. Pletyka és találgatás a Half-Life 3-ra pedig már számtalan volt.

Te várod még a Half-Life bármilyen verzióját?

×