A World War Z, magyarul „Z világháború” megjelenése után egy héttel máris óriási sikert könyvelhet el magának. A film alapján készült játék a múlt héten jelent meg.

A World War Z-ből máris több mint 1 millió példány kelt el – írja a Vg247. A Saber Interactive zombis lövöldözős játéka PC-n, PS4-en és az Xbox One-on jelent meg, alapját pedig a Brad Pitt főszereplésével készült Z világháború című film adja.

Matthew Karch, a Sabre vezérigazgatója szerint a PC-s verzió felülmúlta a várakozásokat. Mindhárom platformot tekintve volt olyan alkalom, amikor egyszerre 70 ezer ember játszott párhuzamosan. Karch szerint a játék a tengerentúlon jobban teljesített a vártnál. A fejlesztők jelenleg új tartalmakon és fejlesztéseken dolgoznak, melyek közül az első a tokiói kaland lesz.

https://youtu.be/ON2Ucyvt3gY

 

A World War Z népszerűségét talán az is növeli, hogy a játék a co-op-ra épít, így közös kalandra hívja a gamereket. Reméljük, hogy a nagy sikert követően a játék alapját képező 2013-as film második része, a World War Z 2 is hamarosan elkészül.

×