Megkapta Dr Disrespect a lehetőséget, hogy teljesítsen, mint videojátékos pályatervező. A Rogue Company fejlesztői adtak neki kihívást.

Aki ismeri Dr Disrespect munkásságát, az tudja, hogy nincs nála kritikusabb tartalomgyártó a Földön. Teljesen mindegy, hogy mennyire szórakoztató egy játék, vagy mennyire megy jól neki, az első  – számára – igazságtalan helyzet után képes a pokolra kívánni egy teljes kiadót.

2017-ben és 2019-ben is az év streamere volt DrDisrespect

Sokan mondják reflexszerűen, hogy nincs joga beleszólni abba, hogy mások hogyan fejlesztenek játékot, ugyanis ő „csak egy streamer”, fogalma sincs arról, hogy mivel jár mindez. A helyzet viszont az, hogy nagyon is van fogalma, ugyanis Guy Beahm – Dr Disrespect – a Sledgehammer Games-nél volt pályatervező öt éven keresztül. A Call of Duty: Advanced Warfare több multiplayer pályáját is ő tervezte, vagyis pontosan tudja, hogy mit vár el egy videojátéktól.

 

A Hi-Rez Studios ernyője alatt a nyáron megjelent a Rogue Company című többjátékos online lövölde. A béta időszakát élő játék megjelenés után Free-to-Play modellel kerül majd a piacra, vagyis ingyen és bérmentve lesz játszható, csupán a különböző kozmetikai elemekért kell majd csak fizetnünk.

 

Dr Disrespect is kipróbálta a játékot, s elsőre elnyerte a tetszését. Természetesen ezt is a maga módján közölte a világgal, de ezt már megszokhattuk tőle. A Rogue Company fejlesztői viszont felvették vele Twitteren a kapcsolatot és felajánlották neki, hogy ha tervez nekik egy pályát 24 óra alatt, akkor azt beleteszik a játékba. A doki természetesen azonnal el is fogadta az ajánlatot, most várjuk az eredményt.

 

Kiváló húzás ez a fejlesztőktől, ugyanis ha ezek után kritizálja a játékot Disrespect, lényegében a saját munkáját is minősíti. Kíváncsiak leszünk!

Ezt olvastad már?

Visszatért az egyik legnagyobb streamer – Dr DisRespect YouTube-on folytatja

×