Violence, Speed, Momentum… Ezúttal YouTube-on. Dr DisRespect végre megtalálta új platformját azután, hogy a Twitch egyik pillanatról a másikra kitette.

Dr DisRespect az egyik legnagyobb alakja a streamer-világnak. Szinte alig találni olyan embert, aki ne hallott volna már róla, de a rendhagyó karakterének köszönhetően valószínűleg sok olyan személlyel is találkozhatunk, akik látták már valaha, de nem tudnák megmondani, hogyan hívják. Egy szó mint száz, Dr DisRespect egy jelenség.

Épp ezért volt furcsa, amikor hetekkel ezelőtt egyik pillanatról a másikra eltűnt Twitch-ről. A platform letiltotta, a feliratkozóinak pedig elkezdték visszautalni a feliratkozásra fordított pénzüket. Dr DisRespect azóta hallgatott, elvileg mind a mai napig nem tudja, hogy mi lehetett az oka annak, hogy a Twitch kidobta.

Csiripelik a madarak, hogy pár ismerős streamerrel saját platformot akartak indítani, ám ez idő előtt kitudódott. A Twitch pedig büntetésből ellehetetlenítette 2017 és 2019 legjobb streamerét.

Most viszont megtört végre a jég. A legendás videós Twitteren közölte a jó hírt: ismét munkába áll. Ám ezúttal YouTube-on.

Hatalmas a streamer-mozgás jelenleg az iparban. Ninja nagy meglepetésre ismét elkezdett közvetíteni, ő éppen a Twitch-re tért vissza a héten. Pokimane, a Twitch egyik legnagyobb alakja viszont tartalomhiátust tart, ugyanis kezdett kicsit besokallni, így pihenőre van szüksége. S most Dr DisRespect helyzete is rendeződni látszik a balhéja után. Már csak Shroud jövője kérdéses…

Ezt olvastad már?

Pokimane belefáradt – Hosszú pihenőre vonul a híres streamer

×