A Steam adatai szerint a múlt hétvégén többen játszottak egyszerre a Rainbow Six: Siege-el, mint valaha.

Ki gondolná, hogy a Rainbow Six: Siege már négy éves, ezalatt pedig folyamatosan növekszik a felhasználók és az egyidejű játékosok száma. A játék, ami egyébként nehezen indult be, mára az egyik legnépszerűbb komptetitív címek közé tartozik minden platformon.

A Siege a hétvégén új rekordot döntött a játék, mivel a Steam Charts adatai szerint elérte a 178,824 egyidejű játékost. A Siege háza táján egyébként folyamatos növekedés tapasztalható. A Steam adatai szerint tavaly október óta egyre többen csatlakoznak a közösséghez.

Kép forrása: Steam Charts

A legtöbb felhasználó ráadásul a Uplay-en keresztül játssza a játékot, ami azért érdekes, mert a Steam Charts adatai csupán a PC felhasználók egy részét mutatja. Ha hozzáadnánk a Uplay és a konzolfelhasználókat, a szám valószínűleg jóval nagyobb lenne.

A Steam ugrás valószínűleg annak is köszönhető, hogy most kivételesen nagy kedvezménnyel vásárolható meg a játék a platformon. Az alapjáték jelenleg 60 százalékos kedvezménnyel kapható, 8 euróért, azaz kb. 3 ezer forintért. A Deluxe Edition 67, Gold és Ultimate Edition 45 százalék kedvezménnyel érhető el.

Kép forrása: Steam Charts

Az biztos, hogy a Siege játékosai folyamatosan számíthatnak a tartalomfrissítésekre. Hamarosan indul az Operation Viod Edge, melyben két új operátor, Oryx és Iana is elérhető lesz. A Ubisoft nemrég azt is megerősítette, hogy a játék a következő generációs konzolokon is játszható lesz, már azok megjelenésének napján.

Te is rendszeresen játszol Rainbow Six: Siege-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×