Aggodalomra semmi ok, mindkét fél megnyugodhat.

Ahogy azt az előzetes fejlesztői információknak hála várhattuk, július elején elstartolt a Crossplay és cross-progress szakasz első állomása Rainbow Six Siege-ben. Bár nem várhatjuk el mindenkitől, hogy napról napra kövesse a kiadott patch notes-okat, sajnos nagyon sok játékos meglepődve tapasztalta az újdonságot.

It is now possible to queue for „Crossplay Multiplayer Quick Match”
byu/Cruxiat inRainbow6

A meccskeresés közben már világosan láthatjuk a „Crossplay Multiplayer” feliratnak hála, hogy élesedett az opció. A konzolos felhasználók persze egyből megijedtek és elkezdtek kommentelni a fenti Reddit poszt alá, de voltak olyan PC-s játékosok, akik szintén elégedetlenek voltak a kiírást meglátva. Értelemszerűen ők attól féltek, hogy konzolos társakat kapnak majd maguk mellé.

Ahogy korábban már kifejtettük, aggodalomra semmi ok! A Ubisoft megígérte, hogy a crossplay PC és konzolok között nem lesz, a július elsején bevezetett crossplay és cross-progression csak a PC, Google Stadia és Luna platformok közötti játékra vonatkozik. Így nem kell aggódni az Xbox és PlayStation tulajdonosoknak sem, hogy számítógépről játszó ellenfeleket kapnak majd a meccseik során.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×