Nem ez az első alkalom, hogy egy autós túlságosan bízik a Tesla terepjárójának funkcióiban. Az automatizálás láthatóan nem való hülyéknek.

Gábor János

2024.05.08. – Amerikában még az sem kizárt, hogy ezért beperelhető a Tesla, pedig józan ésszel nehéz hibáztatni azért, amit Joe Fay művelt a Cybertruckhoz alapcsomagban járó automatizált ajtókkal.

Az idióta tulajdonos úgy döntött, próbára teszi a villanyterepjáró csomagtartóját.

A YouTuber arra kereste a választ (ki tudja, miért?), hogy a kocsi automatikusan záruló fedele liftajtó módjára megáll-e, ha valami az útjába kerül. Erre a tesztre egy kis faág is megfelelt: azt annak rendje és módja szerint eltörte, de Joe kemény, úgyhogy a mutatóujját szintén odatette a záruló résbe. Nem értem, mire számított, de íme az eredmény:

 

Ez az evolúciós zsákutca annak ellenére tette kockára a testi épségét a hülye kísérletért (meg 15 perc hírnévért), hogy a Cybertruck korábban már más felhasználó kezét is odacsukta. De az igazán fájó pont ebben a videóban az, hogy letesztelte, mi történik, ha valami a fedél útjába kerül, és ennek ellenére dugta oda – még jó, hogy csak az ujját. Bár, így utólag, ha más kiálló testrészével kísérletezik, akkor is megérdemelte volna a sorsát. Más kérdés, hogy ha a Tesla igazán biztonságos kocsit akar faragni a hányattatott sorsú terepjáróból, akkor nem ártana a Cybertruckhoz egy újabb szoftverfrissítés, mielőtt valami zseni tényleg beteszi a micsodáját is.

Ezt is nézd meg:

Mutatjuk a 10 autót, ami a legtöbbször szerepelt videojátékokban

×