A Warzone fejlesztői teljes szabadságot adnak a játékosok kezébe, ha a kiegészítőkről van szó. Remek választások születhetnek így.

2024.05.07. – A Call of Duty játékok egyik remek adaléka, hogy a játékosok gyakorlatilag végtelen lehetőséget kapnak a kezükbe, ha a fegyverekről van szó. Hosszú évek óta része a játékoknak a Create-a-Class rendszer, melynek segítségével saját szájízre alakíthatóak az egyes SMG-k, AR-ek és LMG-k. Ha valaki az agresszívebb játékstílust képviseli, kedveli, az is ki tud teljesedni, de akkor sincs nagy gond, ha valaki inkább a lassúbb játékmenetet preferálja. Természetesen ezeket a lehetőséget a Warzone játékosok is mindig megkapják, igazodva az éppen aktuális cím, éra lehetőségeihez.

Az előző Warzone érában a Weapon Tuninggal fűszerezték a fejlesztők a fegyvereket, míg a Modern Warfare III az Aftermarket Parts-okra helyezte a figyelmet. Ezek olyan kiegészítők, melyekkel nem csak a fegyver karakterisztikáját, hanem sok esetében a kategóriáját is lehet alakítani. Ide sorolhatjuk a pisztoly – SMG átalakulásokat, de akár LMG-ből is varázsolhatunk gyors daragépeket. A játékosok ezt előszeretettel ki is használják, hiszen az esetek nagy részében az átalakított játékszerek a legjobb metafegyverekkel is felveszik a harcot.

Ez a Warzone LMG kezes SMG-vé változik a megfelelő kiegészítőkkel

IceManIsaac az elmúlt időszakban a leggyorsabban ölő, közelharci Warzone fegyvereket vizsgálta. A Season 3 Reloaded frissítést ezt a szekciót is alaposan átrendezte, az egyetlen egyértelmű választás a Striker-9 lehet most, ám sok rejtett kincs vár még felfedezésre. Ide sorolhatjuk a Holger 26-ot is. Alapvetően egy LMG fegyverről beszélhetünk, ám a megfelelő kiegészítőkkel felvértezve ütős kis SMG varázsolható belőle. Az adatok alapján néhány méterig a játék leggyorsabban ölő fegyvere. Ezt leginkább a kisebb pályákon hasznosíthatják a Warzone játékosok, főleg agresszív játékstílus esetében. Éppen ezért egy esélyt mindenképp érdemes adni az átalakított LMG-nek, ám a titok a kiegészítők kiválasztásában rejlik. Szerencsére ezúttal sem maradunk ajánlott attachmentek nélkül:

  • Underbarrel: DR-6 Handstop
  • Laser: SL Razorhawk Laser
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Conversion Kit: JAK Burnout Kit
  • Rear Grip: CT2000 Tactical Grip

Egy próbát mindenképp megérhet a fegyver, a számok nem hazudnak.

Ezt olvastad már?

Most akkor illegális az emulátor vagy nem? Ez a 3 eset segít dönteni

×