Gigászi robotharcok és a lövöldözős csaták együtt élhetők át az egyik legjobb FPS játékban, ami most komoly kedvezménnyel kapható a Steamen.

2024.05.07. – Ami azt illeti, 2016 elég jó év volt videojátékok terén, köztük különösen sok király FPS érkezett, amiket a mai napig érdemes játszani. Ebben az évben jelent meg a Superhot, a Mafia 3, az Overwatch, az új Doom és Hitman játékok, a Battlefield 1 és az első Call of Duty: Modern Warfare remaster is. Mindezek mellett egy olyan játék is érkezett, aminek folytatását azóta is várják a rajongók. A Titanfall 2, a Respawn Entertainment FPS játéka, ami a csak multiplayer módban játszható első rész folytatása volt. Szerencsére a Titanfall 2 még mindig kapható, és jelenleg erős kedvezményekkel húzható be PC-re, a Steamen.

Titanfall 2

Az játék egyik legnagyobb vonzereje természetesen a single kampány, amiben egy koncentrált, gyors tempójú és gyakran ötletes történeten keresztül mélyebb betekintést nyerhetünk a Titanfall 2 sci-fi univerzumába. Főszereplője egy emberi és robot karakterekből álló duó – a pilóta Jack Cooper és a kétlábú harci mech BT-7274 -, akik egy kegyetlen csatamezőn kalandoznak, persze számtalan töltényhüvelyt hagyva maguk után. A Titanfall 2 persze szintén rendelkezik egy multiplayer móddal, ami tempójában hasonlít a Call of Duty-ra, amikor gyalogként harcolunk. Amikor azonban beszállunk egy ormótlan mechbe, kicsit lelassul a dolog. A cikk írásakor is több mint 3 ezer játékos játszik a játékkal, szóval a kora ellenére még mindig lehet találni meccseket.

Ha ezek közül egy kicsit is megtetszett a dolog, és még nem volt lehetőséged kipróbálni, akkor PC-re most igen olcsón megszerezheted. A Titanfall 2 május 13-ig 84%-os kedvezménnyel kapható a Steamen, így az ára 4,79 euró, ami kb. 1900 forint. Eléggé megéri, kivéve persze ha van EA Play előfizetésed, mert abban benne van.

Ezt láttad már?

A Sony 7 legnagyobb bűne, amit valaha elkövetett a PlayStationnel

×