A BAL-27-et a Warzone és Modern Warfare III Season 3 Reloaded frissítést hozta el. Szerencsére a feloldása is gyerekjáték volt.

2024.05.04. – A Warzone és Modern Warfare III legutóbbi, nagy frissítése május elsején debütált. A Season 3 Reloaded több újdonságot is magával hozott a battle royale címbe. Ezek közös ismérve, hogy a legtöbb esetben csak Rebirth Island szigetén találkozhatnak velük a játékosok. Új Killstreak, friss Field Upgrade és változó időjárás is a fejlesztők repertoárját képezi. Vannak azonban olyan fejlesztések, melyekben közösködik a három mód. Ezt a kategóriát erősítik a fegyverek, a Reloaded frissítés is hozott magával egy újoncot.

A BAL-27 egy igazán ikonikus fegyver, az Advanced Warfare korból maradt ránk. 2014-ben a legtöbbet használt Call of Duty fegyverek között emlegették az akkori játékosok, tökéletes hármast alkotott az ASM1 és MORS fegyverekkel. Természetesen azóta az erőviszonyok megváltoztak és a fejlesztők is alakítottak a sebzésprofilján, ám komoly esélye lehet arra, hogy a legjobbak közé emelkedhessen. A játékosok egy része az első órákban fel is oldotta az újoncot, így nem is kérdés, hogy a kiegészítők nyomába kell eredni.

Így szereld fel a Warzone legújabb fegyverét, az ikonikus BAL-27-et

A BAL-27 azonban a Warzone berkein belül is különleges, egyedi fegyvernek számít. Az első négy kilőtt lövedék pontos, ám a tűzgyorsaság lassú, míg ezt követően felgyorsul a tűzgyorsaság, ám pontatlanabb lesz a fegyver. Két út át áll tehát a játékosok előtt: vagy megszokják a különleges visszarúgást vagy pedig nemes egyszerűséggel csak burstökben lövöldöznek. Ennek megfelelően a kiegészítők kiválasztása sem könnyű feladat, hiszen figyelembe kell venni a BAL-27 különleges karakterisztikáját. Szerencsére a Dexerto csapata azonnal a játékosok segítségére sietett, így a korai feloldóknak sem kell sokat gondolkodnia azon, hogy mi is kerüljön rá a fegyverekre. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes felruházni tehát az újoncot, ha sikerült már feloldanod:

  • Muzzle: Zehmn35 Compensated Flash Hider
  • Barrel: Crown-H3 Barrel
  • Optic: AW Gen.1 Optic
  • Stock: Ardent Tac Stock
  • Magazine: 60 Round Mag

Remélhetőleg a fejlesztők egy ideig nem nerfelik az újdonságot, így érdemes kiaknázni a benne rejlő potenciált.

Ezt olvastad már?

Nem kevesebb, mint 133 film került fel hirtelenjében a SkyShowtime-ra

 

×