Az Elgato egy új, limitált kiadású Fallout cuccokat dobott piacra, amik között nem csak egyedi Stream Deck, de egy menő mikrofon is helyet kapott.

2024.04.15. – Kicsit olyan érzésem van a napokban, mint mikor megjelent a The Witcher sorozat a Netflixen. Sorra jöttek a hírek, hogy a hatalmas hype miatt rengetegen kezdtek el a játékokkal játszani, mivel a sorozat meghozta a kedvet. Valahogy így van ez a Fallout esetében is, mivel a napokban megjelent sorozat sokak szerint az egyik, ha a nem a legjobb játékadaptáció eddig. A Fallout egyfajta felemelkedését látjuk, a franchise egy-egy igazi kudarca ellenére is. Még ebben a hónapban jön a Fallout 4 remaster, a játékokat több helyen leértékelték, és úgy tűnik, a sorozat miatt sokan leülnek újra játszani.

És mivel a posztapokaliptikus téma így igen kelendő lett, az Elgato a Bethesdával együttműködésben bemutatta új, limitált Fallout cuccait. A termékcsalád tartalmaz egy Fallout Stream Decket, egy Wave DX-et, egy Wave XLR-t és Wave Mic Arm LP mikrofont.

Mikrofon?

Azt hiszem, ez az első eset, amikor az Elgato egyedi mikrofonnal, audio interface eszközzel és mikrofonkarral jelentkezik. Ráadásul az együttműködés nem merül ki annyiban, hogy „hello, vegyétek meg ezeket, mert milyen menő”. Készült pár digitális finomság is, amik szintén a franchise történelméből merítenek, és amit ingyen letölthetnek az Elgato felhasználók az Elgato Marketplace-ről.

Ilyen például a Pip-Boy ihlette ikoncsomag a Stream Deckhez, vagy a Vault-Tec Stream Deck képernyővédő, valamint egy hangmódosító, amivel úgy beszélhetsz a mikrofonon keresztül, mintha pusztaságban bolyongó wastelander lennél.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen ikonikus történetmesélést kelthetünk életre. Mostantól az tartalomgyártók az íróasztaluk kényelméből is bebarangolhatják a pusztaságokat, olyan technológiával, ami valóban sokat számít” – mondta Taylor Ward, az Elgato igazgatója. Az Elgato honlapja alapján egyes termékek már el is fogytak, de mikrofon még van, 99.99 dollárért, ami olyan 36 ezer forint. Szóval nem vészes, de nem árt sietni! Az állvány már elfogyott. Az Elgato Fallout cuccokról részleteket erre találsz, ha megtetszik!

Ezt láttad?

Íme a bolygó 5 legnagyobb videojáték-gyűjteménye valaha

×