Kihagyhatatlan áron kínálja a Steam a teljes Fallout szériát. Ráadásul azt a csomagot, amiben az összes kiegészítő, na meg a VR epizód is helyet kapott.

2024.04.12. – A Prime Video-ra a napokban került fel az élőszereplős Fallout adaptáció első évada. Szerencsére a készítők nem akarták belőlünk kifacsarni a lelket a „hetente egy rész” modellel, így mind a 8 rész egyben ledarálható. Nem kell más hozzá, csak jó pár óra szabadidő, némi nasi, na meg egy aktív előfizetés. A kritikusok és a rajongók is nagyon kedvelik az Amazon és az MGM produkcióját, szinte alig olvasni negatív visszajelzéseket róla. Ez nem csupán a Fallout szerelmeseinek jó hír, hanem azoknak is, akik bíznak még abban, hogy Hollywood előszeretettel nyit majd a videojátékos témák és tartalmak felé. Hiszen ha ezek a projektek jól konvertálnak, akkor szinte biztos, hogy lesz még példa hasonló adpatációkra, s akkor csak amiatt kell majd imádkozni, hogy a készítők ne szúrják el a víziót. Ezúttal szó sem lehet ilyesmiről, a világ imádja a Fallout sorozatot, ami természetesen ismét radarra helyezte a videojátékokat is.

Őrületes áron a széria egyik legjobbja

A Fallout 76-nál enyhén szólva is láttunk már jobb alkotást, valószínűleg a Bethesda is azon ügyködik nap mint nap, hogy ezt a malőrt elfelejtsék a játékosok. Ettől függetlenül a Fallout világa zseniális, ráadásul nem minden játék olyan gyenge, mint a legutóbbi. Sokan a Fallout: New Vegasba, vagy a Fallout 3-ba szerelmesek, de többen úgy látják, hogy a Fallout 4 is a széria legjobb címei közé tartozik. Mi több, még Game of the Year (GOTY) kiadást is kapott a játék, amibe minden extra tartalom és kiegészítő is belekerült. Ezt a masszív csomagot kínálja most kihagyhatatlan áron a Steam.

fallout

Az egyébként 40 eurós játék a sorozat sikerén felbuzdulva most egy limitált ideig csupán csak 9,99 euró, vagyis kevesebb mint 4000 forint. A 75%-os akciók fele ennyire jó és izgalmas játékok esetén is elgondolkodtatók lehetnek, ám a Fallout 4 kapcsán nem tűnik kérdésesnek, hogy megéri-e.

Ha már rendelkezel esetleg a játékkal, akkor a kiegészítők kapcsán is érdemes megnézni a kínálatot, mert minden expansion külön-külön is megkapta a maga 60%-os leárazását. Persze ettől függetlenül még a Game of the Year csomagot ajánlom mindenkinek, hiszen abban minden garantáltan benne van.

Ha viszont hajlandóak vagytok még mélyebbre merészkedni abban a bizonyos rókalyukban, akkor bizony a teljes Fallout sorozatot a könyvtáratokhoz adhatjátok, ám ezúttal a pénztárcátok esetén is mélyebbre kell majd nyúlni. Szintén a Steam kínálja most 77%-kal olcsóbban az összes Fallout játékot egy csomagban, amibe természetesen a kiegészítők, na meg a VR epizód is helyet kaptak. Az eredetileg 225 eurós bundle most csupán csak 52 euróba kerül, ami körülbelül 20 ezer forintnak felel meg. Combos ár, de ha azt vesszük, hogy máskülönben ez majd’ 100 ezer forintunkba fájna, máris derűsebb a helyzet!

Jó játékot!

Ezt olvastad már?

A BAFTA-gálát is beszántotta a Baldur’s Gate 3, de az indie játékok is tündököltek

×