A Counter-Strike 2 legnagyobb problémája továbbra is csalók kérdése. Ismét szomorú statisztikák hozott nyilvánosságra az egyik játékos.

2024.04.12. – A Counter-Strike 2 bizony több mint egy éve velünk van. A Valve hivatalosan csak 2023 szeptemberének végén nyitotta ki a kapukat teljesen, ám a kezdeti verziókkal ezt megelőzően is játszhattak már a szerencsés kiválasztottak. Ahogy azt sejteni lehetett, már akkor a fájlokra vetették magukat a csalások fejlesztői is. Azt ígérték, hogy a Counter-Strike 2 új motorját sem hagyják kiaknázatlanul, készen fognak állni a hivatalos megjelenésre is. Nos, úgy tűnik, hogy nem igazán hazudtak, hiszen továbbra is a játék egyik legnagyobb problémája a csalókérdés.

A legszomorúbb az egészben, hogy lassan már rangtól vagy CS Ratingtől függetlenül is beleszaladhatunk csalóba. Sokszor a cheaterek nem is titkolják a csalás tényét, helikopter módjára végigpörögnek a pályán. Vajon tényleg ennyire szomorú a helyzet vagy csak a játékosok túloznak? Úgy tűnik, hogy most erre is választ kaphattunk.

Tényleg tele van csalókkal a Counter-Strike 2

I’ve played 804 matches of Premier/Matchmaking since release and have come across 493 blatant cheaters.
byu/LummyTum inGlobalOffensive

Ezúttal Redditen találkozhattunk egy igazán kellemetlen statisztikával. A bejegyzés létrehozója 804 meccset játszott le a Counter-Strike 2 megjelenése óta, összesen pedig 8400 órája van a szériában, így nem kezdőről beszélhetünk. A 804 meccsen összesen 493 EGYÉRTELMŰ csalóval találkozott. Azaz minden második mérkőzésen szinte garantált volt a csalás, arról nem is beszélve, hogy lehettek olyanok is, akik valamennyire palástolni próbálhatták a külsős programok használatát. A fenti statisztika alapján hamar kiderülhet, hogy nem túlzás az, amit a közösség állít, valóban tarthatatlan jelenlegi állapotában a Counter-Strike 2 helyzete. Remélhetőleg a fejlesztők már dolgoznak valamilyen megoldáson, korábbi pletykák szerint egyébként igen, de kézzel fogható jeleit ennek még nem láttuk.

Ezt olvastad már?

Melyik a jobb? – Teljesen kikapcsolni, vagy alvó állapotba rakni a gépet?

 

×