A Warzone fejlesztői időről időre alakítanak a játék módjain. Erre általában csütörtök este kerül sor az új érában, ezúttal sem volt ez másképp.

2024.04.11. – Április harmadikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III harmadik, közös szezonja. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, Warzone Ranked Rebirth-ön, új pályák, megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Warzone Ranked továbbra is Resurgence alapokra építkezik, ám immáron a visszatérő Rebirth Island ad otthont az összecsapásoknak. A Warzone fejlesztői már a frissítést megelőzően ismertettek néhány érkező módot, ám ezek sorrendje és megjelenési ideje nem volt ismert. Az első két szezon viszonylag visszafogottabb volt, remek kérdés, hogy a harmadik milyen lehet majd.

Egyértelműen Rebirth Island lehet majd a középpontban, hiszen a Loaded Resurgence és a Lockdown mód is ide érkezik majd. Remek kérdés, hogy a többi pályát mennyire hanyagolja majd el a fejlesztői gárda. A játékosok szerint a sima, Battle Royale móddal nem is nagyon törődik az Activision.

Ezekre a Warzone játékmódokra érdemes készülni a Season 3 második hetében

A fejlesztők a frissen publikált bejegyzésben leplezték le, hogy a Season 3 második hetében mire számíthatnak majd a játékosok. A fenti módokkal kell beérni az elkövetkezendő 1 hétben. A többi hét felhozatala egyelőre teljesen ismeretlen, manapság nem annyira bőbeszédűek a fejlesztők. Az alábbi módokkal érdemes tehát kalkulálni:

High Trip – Limitált idejű mód

  • Quads (Rebirth Island)

Ranked Play Resurgence

  • Trios (Rebirth Island)

Battle Royale

  • Solos, Duos, Trios, Quads (Urzikstan)

Resurgence

  • Solos, Duos, Trios, Quads (Rebirth Island)
  • Quads (Map Rotation)

Plunder

  • Quads (Urzikstan)

Jól látható, hogy maga a felhozatal színes, ezúttal pedig egy különleges móddal is készültek a fejlesztők. A High Trip mód keretein belül felszedhető „Gummies” tárgyak segítségével extra Power Upokat gyűjthetnek a játékosok, gyakorlatilag „betéphetnek”. Az elmúlt napokban ingyenes volt a Call of Duty alapjáték, ahogy XP boostot is kaptak a játékosok, így azokra most egy ideig nem kell számítani.

Ezt olvastad már?

Melyik a jobb? – Teljesen kikapcsolni, vagy alvó állapotba rakni a gépet?

 

×