A Call of Duty ingyenes battle royale kliense talán 2023-ban érte el a mélypontját. Úgy tűnik, hogy a Warzone újult erőre kapott 2024-ben.

2024.04.07. – A Call of Duty: Warzone kliense a negyedik születésnapját ünnepelhette idén márciusban. A teljesen ingyenes Battle Royale mód az első éveiben iszonyatos menetelésen ment keresztül. Pillanatok alatt az egyik legnépszerűbb címet köszönthette benne az Activision, kategórián belül is szorongatta a Fortnite számait. Nem véletlen, hogy a fejlesztők top prioritásként tekintettek a kliensre, a közösség szerint a különálló Call of Duty címek szenvedték meg az átcsoportosításokat. Természetesen így sem kellett lemondani az évenként megjelenő játékokról.

A Warzone minden egyes évben pedig integrálódott szépen az éppen aktuális címmel. így volt ez a Black Ops Cold War esetében, de a Vanguard és Modern Warfare II/III sem képezett kivétel. A fejlesztők mindig igyekeztek újításokat eszközölni, ám a nem várt népszerűség hatalmas hátránnyal is járt, hiszen elözönlötték a csalók a játékot. A RICOCHET védelem folyamatosan fejlődik, a Modern Warfare II időszak jelenthette ilyen szempontból a játék mélypontját, sokan ott is hagyták akkoriban.

Többen játszanak a Warzone-nal idén, mint tavaly

A fejlesztők tehát a 2023 decemberében megtörtént MW III integráció előtt nagy bajban voltak. Úgy tűnik azonban, hogy a heti küldetések ráncfelvarrása, a rengeteg event és ajándék meghozta a játékosok kedvét. A fejlesztők elárulták a Forbes magazinnak, hogy a MW III és a Warzone játékosok száma magasabb jelenleg, mint amit az elmúlt évben mértek. Tegyük hozzá, hogy ehhez nagyban hozzájárulhatott Fortune’s Keep és Rebirth Island visszatérése, de az is tény, hogy a Sledgehammer az átlagnál jobban hallgatott a játékosok visszajelzéseire. Remélhetőleg a lendület a 2024-es címig is kitart, mely több szinten alakíthat ismét a módon.

Ezt láttad már?

Az 5 leggyomorforgatóbb dolog, amit a YouTube-on láthatsz

×