2017 óta nem tapasztalt rendszert kaphatnak a Loadoutok az idén érkező Call of Duty címben. Egyre több konkrét információ szivárog ki.

2024.04.04. – Éppen a napokban debütált a Modern Warfare III és Warzone legutóbbi szezonja, ám a fejlesztők a következő részen dolgoznak. Az elmúlt években a leakerek mindig hozzájutottak valahogy az éppen következő Call of Duty cím fájljaihoz. Úgy tűnik, hogy ezúttal sincs ez másképp, március utolsó és április első napjaiban ijesztően sok nyomot fedeztek fel az adatbányászok. Nagy eséllyel ezek jelentős részét szerver oldalról sikerült kiszúrni, hiszen a Call of Duty fejlesztőinek az infrastruktúrát is fel kell készítenie az őszi debütálásra.

Az már szinte tényként kezelhető, hogy a Call of Duty tematikája nagyot változik az elmúlt két év Modern Warfare címei után. A hírek alapján a Black Ops sorozatot bővítheti majd az idei cím, a Gulf War, azaz az öbölháború korszakával megfűszerezve. Könnyen lehet, hogy ez lesz az első játék a franchise történetében, mely közel négy évig készült a Treyarch műhelyében. A Modern Warfare III és az azt övező kapkodás alapján talán nem is baj, hogy az Activision bőséges időt ad a fejlesztésre.

A Call of Duty loadoutok is átalakulhatnak

A Call of Duty játékok magját képezik a játékosok által megalkotott Loadoutok. A játékosok két nagy slotot kapnak, egy elsődleges és egy másodlagos fegyver számára. A Black Ops Cold War azonban szakítana ezzel a hagyománnyal és egy harmadik slotot is elhozhat, dedikáltan a kés/melee tárgyaknak. Legutoljára a 2017-es Modern Warfare Remasteredben találkozhattak hasonló feltételekkel a játékosok, így tényleg üdítő frissítésként hathat. A pletykák alapján október, november környékén debütálhat majd a 2024-es COD. Addig az ilyen jellegű híreket érdemes súlyuknak megfelelően kezelni, ám az elmúlt években ritkán hibáztak a szivárogtatók.

Ezt láttad már?

8 szanaszét cenzúrázott, mégis isteni videojáték az elmúlt 20 évből

×