899 forintért (darabonként így 74 forintért) rabolhatsz be 12 remek játékot, köztük is az egyik Fallouttal.


Bódi Dániel

2024.04.05. – Az Amazon Prime Magyarországon az egyik legjobb üzlet! 899 forintért ugyanis nemcsak egy tartalmas streaming szolgáltatáshoz váltunk hozzáférést, hanem egyúttal a Prime Gaminghez is, amivel havonta általában egy tucatnyi, szűkösebb hónapokban fél tucatnyi játékot rámolhatunk be teljesen ingyen, melyek mellett még ennél is sokkal több játékbeli extrára is igényt tarthatunk, ha esetleg játszunk valamelyik népszerű multiplayer címmel.

899 forint,

ennyit kérnek csak érte, ami valljuk be, nem csak az egyre dráguló digitális világban számít nevetségesen alacsony árnak. Érdekes, hogy másutt a Prime Video és a Gaming két különböző szolgáltatás (bár egy csomagban magasabb összegért elő lehet rájuk fizetni), nálunk viszont egy: a Prime Gaming oldalán ugyanis semmi mást nem kell tennünk, mint a bejelentkezéses felületen a Prime Videós felhasználónevet és jelszót bepötyögni, aztán már válogathatunk is az ajándékrengetegben.

Áprilisban például 12 egészen kiváló játékra csaphatunk le, melyek hármas-négyes hullámokban hetente, csütörtöki napokon válnak elérhetővé. Lemaradni egyikről sem lehet igazán, mivel visszamenőlegesen is igényelhetjük a kódokat, szóval akkor sincs nagy baj, ha ez a cikk az algoritmusok útvesztőjében csak a hónap végén talált utat hozzád. A trükk csupán annyi, hogy a 899 forintos előfizetés lemondása után csak azokat a játékokat tarthatod meg, melyeket nem az Amazon Games Appon keresztül kell kiváltani.

A hónap sztárjaként két címet lehetne kiemelni: a Chivalry 2-t, valamint a Fallout 76-ot. Utóbbi apropója nyilvánvaló: hamarosan indul az Amazon saját gyártású Fallout-sorozata, amit harmadik hónapja ajándék Fallout-játékokkal hype-olnak. A 76-os számú óvóhely túlélőjének bőrébe pedig már érdemes lehet belebújni, hiszen a Bethesda az ígéretéhez hűen mára hellyel-közzel, de inkább többé, mint kevésbé tényleg kikupálta a csúfos állapotban megjelent poszt-apokaliptikus RPG-t.

ÁPRILIS 4-TŐL TÖLTHETŐK:

  • Chivalry 2 – Epic Games Store
  • Faraway 2: Jungle Escape – Amazon Games App
  • Black Desert – Black Desert Online Launcher

ÁPRILIS 11-TŐL TÖLTHETŐK:

  • Drawn: Trail of Shadows – Amazon Games App
  • Faraway 3: Arctic Escape – Amazon Games App
  • Fallout 76 – Microsoft Store PC-n, illetve az Xbox Store
  • Demon’s Tilt – Epic Games Store

ÁPRILIS 18-TÓL TÖLTHETŐK:

  • Rose Riddle: The Fairy Tale Detective Collector’s Edition – Legacy Games Code
  • Dexter Stardust: Adventures in Outer Space – Amazon Games App

ÁPRILIS 25-TŐL TÖLTHETŐK:

  • Living Legends: Fallen Sky – Amazon Games App
  • Vlad Circus: Descend Into Madness – Amazon Games App
  • Tiny Robots Recharged – Amazon Games App

Az in-game szajrét pedig ugyancsak a Prime Gamingen tudod kikérni a „more benefits” menüpontra lépve. Itt többek között olyan játékokhoz találhatsz mindenféle értékes cuccot, mint az Apex Legends, Battlefield 2042, PUBG, EA Sports FC 24, F123, World of Tanks, vagy a Call of Duty.

Ezt is olvasd el:

Ilyen GAMER PC-t építhetsz most 280 ezer forintból

×