A Season 3 még csak most kezdődött el, ám a Warzone frissítés fájljai nem várt információkat hoztak el a következő szezon felhozataláról.

2024.04.04. – A Call of Duty Modern Warfare III és Warzone harmadik szezonja április harmadikán vette kezdetét. A játékosok fürödhetnek most az újdonságokban, hiszen mindhárom mód kapott valamilyen fejlesztést. A legtöbb újdonság mód-specifikus, ide sorolhatjuk a Warzone dedikált új pályáját vagy épp az új multiplayer helyszíneket. Természetesen vannak azonban olyan újdonságok is, melyeket mindegyik módban hasznosíthatnak a játékosok. Ezt a kategóriát erősítik a kozmetikai tárgyak, de ide sorolhatjuk az új fegyvereket is. A Season 3 négy új fegyverrel bővítette a felhozatalt, az Advanced Warfare-ból ismerős MORS is visszatért.

Az ilyen jellegű, nagyobb Warzone frissítések azonban járnak még extra előnyökkel. A fejlesztők sok esetben olyan fájlokat, adatfoszlányokat is a fájlokban hagynak, melyeket csak a Season 3 második felében, netán Season 4-ben akarnának csak ismertetni. Sok esetben tudatosan teszik ezt, hiszen a leakerek így extra hype-ot generálhatnak az érkező újdonságoknak. Ahogy azt sejteni lehetett, ezúttal sincs ez másképp, ráadásul kifejezetten izgalmas információkra bukkantak az adatbányászok.

Két ikonikus fegyver is visszatérhet Warzone-ba

A fejlesztők nagy eséllyel már a Warzone és MW III Season 4 előkészületeit végzik, hiszen két olyan fegyver is felbukkant a fájlokban, melyeket Season 3-ban már biztosan nem kapunk meg. Igazán ikonikus párosra sikerült bukkanni, hiszen a Kar98k és a SPAS-12 is ott figyel már a játékban. A játékosok régóta kérik már a fejlesztőket, hogy hozzák vissza a Kar98k Snipert, mely talán nem csak a Call of Duty, de úgy általánosságban véve az FPS játékok is egyik legnépszerűbb fegyvere.

A fejlesztőktől nem idegen a Call of Duty korszakok keverése, hiszen ahogy fentebb is említettük, éppen most, a Season 3 elején ajándékozták meg a játékosokat egy Advanced Warfare ihlette fegyverrel. Természetesen a hivatalos bejelentésig érdemes óvatosan kezelni az ilyen híreket, ám manapság nem igazán tévednek az adatbányászok. A fájlok pedig sosem hazudnak.

Ezt láttad már?

8 szanaszét cenzúrázott, mégis isteni videojáték az elmúlt 20 évből

×