Hamarosan újabb adag játékkal bővül a GTA+ kínálata, ráadásul emellé az Online játékosok egy halom pénzt is kaphatnak az előfizetésük mellé.

2024.04.03. – A GTA+ egy létező előfizetős program, aminek keretein belül speciális játékbeli tartalmakhoz juthatunk hozzá a Grand Theft Auto Onlineban. Spéci autók, saját Showroom, minden, ami extra és ami fényűzés. Ezért egyébként havonta 6 dollárt kér a Rockstar, ami talán elsőre soknak tűnhet, pláne, ha csak kozmetikai tárgyakat kapunk a pénzünkért, meg pár új kocsit. Ám egy ideje szerencsére nem csupán a GTA Online élményét dobja fel az előfizetés, hanem más egyéb Rockstar játékhoz is elérést biztosít. Ilyen például a GTA Trilogy is, ami három legendás Grand Theft Auto címet kínál kapásból a rajongóknak. Ha tehát van élő GTA+ előfizetésünk, az egyéb extrák mellé Rockstar játékokat is kaphatunk. San Andreas, Vice City, GTA III, teljesen mindegy, hogy melyik határozta meg leginkább a fiatal korunkat, az előfizetésünkért megkapjuk mindet.

Állandóan bővülő kínálat

gta

Ugyan nincsen végtelen mennyiségű Rockstar-játék a piacon, a kiadó azt ígérte, hogy vetésforgó-szerűen állandóan érkezni fognak játékok a kínálatba, hogy még inkább megérje költeni az előfizetésre. A portfólió ugyanis hamarosan újabb címekkel fog bővülni, jelentette be a Rockstar Games X-en. A posztban elárulták, hogy a GTA+ felhasználók számára immáron nem csak Grand Theft Auto játékok, hanem a Red Dead Redemption is elérhetővé vált a könyvtárban március végével.

 

A jó hír cunami azonban nem állt meg itt, további újdonságokat jelentettek be azóta. Kiderült ugyanis, hogy a későbbiekben az LA Noire és a Bully is bekerül majd a kínálatba, mint a cirkuláló kínálat első nagyobb hulláma. Sőt, az Online játékosokat is el fogják kényeztetni, áprilistól egészen augusztusig minden előfizető 1 millió GTA dollárt kap az online szolgáltatásba havonta, ha életben tartják az előfizetésüket.

A GTA+ keretein belül jelenleg a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (Xbox és PlayStation), a Liberty City Stories (iOS és Android), a Chinatown Wars (iOS és Android), valamint a múlt héten a kínálatba bekerült Red Dead Redemption érhető el a GTA Online extrák mellett.

Ezt olvastad már?

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

×