2024 április első felében hat játék már biztosan kikerül az Xbox Game Pass kínálatából, köztük közkedvelt horrorjátékok is. Utolsó esély.

2024.04.02. – Miközben minden Xbox Game Pass előfizető nagyon várja már az érkező játékok bejelentését, egyelőre csak arról érkezett hír, hogy mely játékoktól kell búcsút vennünk idén áprilisban. A Trueachievements szerint a Microsoft nemrég felfedte, hogy a hónap első felében milyen címek hagyják el a szolgáltatást. Különösen a horrorrajongók lehetnek szomorúak, de most még lesz lehetőség pörgetni ezeket a címeket, legalábbis egy darabig.

Április 15-én a következő játékok kerülnek ki az Xbox Game Pass kínálatából

  • Amnesia: Collection
  • Amnesia: Rebirth
  • Back 4 Blood
  • Phantom Abyss
  • Research and Destroy
  • Soma

Mit veszítünk?

Most leszögezem, hogy ha jót akarsz magadnak, akkor még most ráveted magad a SOMA-ra, ha még sosem volt szerencséd játszani vele. A Frictional Games kísérteties kalandjátékát nagyjából 9 óra alatt is végigjátszhatod, szóval nem hosszú a történet, viszont annál érdekesebb. Egy igazi sci-fi, tele feszültséggel, horrorelemekkel és érdekes gondolatokkal. Alapjáték!

Ami az Amnesia játékokat illeti, az Amensia Rebirth nagyjából 12-15 órát vesz igénybe, az Amnesia: Collection esetében pedig 15-20 órára számíthatunk, ha minden achievementet ki akarunk gyűjteni. Mindkét játék természetesen olyan horror, ami folyamatos feszültségben tart, a horrorrajongóknak nem szabad elmenni mellette. Ha izgalomra vágysz, még most gyorsan pörgesd ki őket!

A Phantom Abyss és a Research and Destroy már más kategóriába tartozó címek, de ezekkel is el lehet tölteni egy kis időt. A Research and Destroy mind a 45 achievementjének feloldása 20-25 órát vesz igénybe, míg a Phantom Abyss esetében 25-30 órára lesz szükségünk. Elérkeztünk a Back 4 Bloodhoz, amit kifejezetten azoknak ajánlunk, akik szeretnek zombikat haverokkal együtt aprítani. A Left 4 Dead alkotóinak játéka 2021-ben jelent meg, és bár nem lett akkora siker, mint az előd, egy közös délutánt megér a haverokkal.

Ezt láttad?

30 év alatt miért nem készült film vagy sorozat a világ legjobb képregényéből?

×