A Kis hableány élőszereplős feldolgozás után a Disney a gyerek Ariel történetébe kalauzol el minket, ám ez inkább a kicsiknek szól.

2024.03.30. – Bár a Disney az utóbbi években nagyon ráállt a régi klasszikus rajzfilmek élőszereplős feldolgozásinak bemutatására, a Kis hableány esetében nem volt maradéktalan a siker. A legtöbb rajongó ugyanis úgy gondolta, a film több szempontból is elrugaszkodott az eredeti műtől, sőt a film még a megjelenése előtt is számos kritikát kapott a szereplők kiválasztása miatt. Ettől függetlenül nemrég bejelentettek egy animációs sorozatot, amibe te is belenézhetsz az első előzetessel.

Kis Ariel

A Disney Junior’s Ariel elsősorban a fiatalabb nézőket szólítja meg, akik megnézhetik a kis Ariel kalandjait a tenger alatt. Az itt még 8 éves hercegnőnek még sokat kell tanulnia a felszíni világról, de szerencsére a barátai mellette lesznek.

„A Disney Junior’s Ariel egy animációs musical sorozat óvodásoknak, amit A kis hableány szeretett története ihletett. A sorozat a 8 éves Ariel sellőhercegnőt történetét követi, aki barátaival vidám, akciódús víz alatti kalandokba keveredik Atlantika mesekirályságában és azon túl. A sorozatban a rajongók által kedvelt karakterek, köztük Triton király, Ursula, Sebastian és Ficánka, valamint izgalmas új szereplők, és sok más imádnivaló tengeri lény szerepel” – írja a Disney.

 

Hogy a Disney Junior’s Ariel mikor lesz nézhető a Disney+-on, azt egyelőre nem jelentették be, de valamikor a nyáron érkezik.

Ezt láttad már?

Odafigyelj, ha torrentezel! – Ezekkel a játékokkal terjesztik a legtöbb vírust

×