Egészen remek húsvéti ajándékkal: egy csodálatos metroidvaniával készült nekünk az Epic Games Store,amit több ezer forint helyett ingyen megkapunk.


Bódi Dániel

2024.03.28. – Ha a cikket még pont a megírásának napján, azaz március 28-án olvasod, akkor mindenekelőtt figyelmeztetnélek, hogy a mai napon zárul az Epic Games Store tavaszi játékvására, amely keretében több ezer cím lett jóárasítva. Érdemes lehet hát sietni, mert tényleg remek árakon csaphatsz le régi és új címekre egyaránt – ebben a cikkben össze is szedtünk jó néhányat.

De ugyanezzel a lendülettel ne felejtsd el berámolni az Epic legújabb teljesen ingyen, húsvéti ajándékul kínált játékát se, amit mához képest még egy héten át, egészen április 4-ig lehet a játéktárhoz adni. Érdemes is élni az ajánlattal, hiszen egy egészen jó értékelésebbel büszkélkedő címről, a 2022. augusztusában megjelent Isletsről van szó, amit a játékkritikusok többsége 8-ponttal – máshogy 80%-kal jutalmazott, de még a Steam közössége is „rendkívül pozitív” értékelésekkel árasztotta el. Sőt, utóbbi platformon még csak nem is akciós: 7690 forintot kérnek érte (igaz, az Epicen ennél olcsóbb, ott 5520 forintba kerül).

Ami a játékmenetet illeti, elsősorban a metroidvaniákért rajongó közönség számára lehet érdekes, de a Dead Cellsen edződöttek is mindenképp tegyenek vele egy próbát, semmiképp sem fognak csalódni. A csodás, kézzel rajzolt és festett történet során Ikót irányítva kell különböző szigeteket megtisztítanunk a szörnyektől, hogy aztán összekapcsolhassuk az egymástól elszeparált területeket. A kalandozásaink során pedig mindenféle érdekes és barátságos segítő karakterrel is találkozhatunk – a fő üzenetet nyomatékosítva, miszerint mennyire fontosak a kapcsolatok.

Az egészen kiváló szórakozást rejtő Islets tehát március 28-től április 4-ig teljesen ingyenes, aki pedig ez idő alatt lecsap rá, az örökre meg is tarthatja magának.

Ezt is olvasd el:

13 fantasztikus játék, amiért a mai napig megéri PS3-at venni

×