A hét közepén élesedtek a hetedik heti Warzone küldetések. Ezúttal egy igazán ütős KIT hullhatott a játékosok ölébe, nem érdemes kihagyni.

2024.03.24. A Modern Warfare III és ennek köszönhetően a Warzone egyik nagy újítása az Aftermarket Part tárgyak megérkezése volt. A fejlesztők nem árultak zsákbamacskát, már a tavalyi Call of Duty megjelenése előtt ismertették ezt az újdonságot. Szakítottak a korábbi Weapon Tuning lehetőséggel, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne szabadon alakítani a fegyvereket. Továbbra is felszerelhető maximum 5 attachment, ám az Aftermarket Partok segítségével gyakorlatilag új fegyvert varázsolhatunk a már létező választásokból. Pár pillanat alatt ütős SMG válhat az alig sebző pisztolyból, de azon sem lepődik meg senki, amikor egy lángszóró kerül a fegyver csövére.

A Season 2 több újdonságot is elhozott a játékba, új fegyvereket, friss pályákat és a régóta várt Ranked módot. Ahogy azonban azt sejteni lehetett, az Aftermarket Part tárgyak listája is tovább bővült. A szezon során folyamatosan oldhatják fel ezeket a kiegészítőket a játékosok. A The JAK Outlaw-277 KIT is ezt a vonalat erősíti. Egyetlen egy fegyverrel lehet használni, a BAS-B-vel, de a legtöbb játékos szerint irreálisan OP-ra sikerült. Segítségével a fegyver kicsit lassabban lő, ám olyan pontossággal rendelkezik, amelyet csak kevés fegyver tudhat magának a játékban. Ezen kívül a hipfire tűzgyorsasága is erősödik.

Így oldhatod fel a The JAK Outlaw 277 Kitet Warzone-ban

Warzone kiegészítő

A Season 2 Week 7 hozta el a játékosok számára a kiegészítőt, melyekből ötöt elég teljesíteni a feloldáshoz. Az alábbi küldetésekkel érdemes számolni Warzone-ban:

  • Urzikstan pályáján szerezz 10 Operátor-killt Northwest (Északnyugati) régióban (Resort, Power, Seaport, Cargo)
  • Urzikstan pályáján szerezz 10 Operátor-killt Eastern (Keleti) régióban (Military Base vagy Farms)
  • Urzikstan pályáján szerezz 10 Operátor-killt Southern (Déli) régióban (City, Suburbs, Manor)
  • Urzikstan pályáján szerezz 10 Operátor-killt Central (Központi) régióban (Old Town, Low Town)
  • Érj el TOP 10 helyezést legalább 5 alkalommal
  • Teljesíts 15 Warzone Contractot
  • Nyiss ki 50 Loot Cache-t

Természetesen ahogy eddig, úgy most is teljesíthetőek a feladatok akár a multiplayer, akár a Zombie kliensben. Ebben az esetben az adott játékmódra szabott feladatokkal találkozhatunk, ám ezek sem lesznek majd nehezek.

Ezt láttad már?

Jósok? időutazók? – Sorozatok, amik tűpontossággal jósolták meg a jövőt

×