A Warzone Sniper felhozatal kellemesebben alakult az új érában, mint a MW II korszakban. Rankedben és sima játékmódokban is használhatóak.

2024.03.24. – Április első napjaiban megérkezik a Warzone és Modern Warfare III következő közös szezonja. A Season 3 rengeteg meglepetést tartogathat, ám az szinte biztosra vehető, hogy Rebirth Island visszatér a frissítést követően. Eredetileg Season 4 és Season 5 szezonokkal kalkuláltak sokan, ám a fájlok tanúsága alapján korábban érkezik a régi ismerős. Ahogy bizony az is 100%-ig borítékolható, hogy a Warzone fejlesztői ezúttal sem hagynak minket fegyver nerfek vagy épp buffok nélkül. Éppen ezért érdemes lehet kihasználni a jelenlegi erőviszonyokat.

A Warzone fejlesztői márciusban sem pihentek, 19-én és 22-én is érkeztek változtatások. Ezek azonban csak 1-2 fegyvert vagy épp kiegészítőt érintettek. Hatalmas, több fegyvert is befolyásoló frissítéstől tehát nem kell tartanunk április első napjaiig, mely remek lehetőséget ad arra, hogy kicsit felfedezzük a mostani lehetőségeket. Korábban több SMG, AR vagy épp BR loadoutot is bemutattunk az oldal hasábjain, ám ezúttal egy más kategórián a sor. Metaphor arra volt kíváncsi, hogy mely Sniper felé érdemes orientálódni, ha a minél agresszívabb játékstílus a cél.

Ezt a Warzone Snipert válaszd, ha agresszív játékstílussal rendelkezel

Az előző Warzone érával ellentétben a mostaniban nem kell félteni a Snipereket. Sima játékmódokban több példány is egy fejlövéssel elintézheti a teljesen felpáncélzott ellenfeleket. Ranked módban a fejlesztői korlátozásoknak köszönhetően nem pirítanak ennyire, de ennek ellenére ott is jól jöhetnek. Metaphor tehát arra volt kíváncsi, hogy az agresszívebb felhasználók számára mely Warzone Sniper lehet a legmegfelelőbb választás. Ezúttal egy Modern Warfare II kedvenc kerül ki győztesen. XRK Stalker ide vagy oda, az FJX Imperium még mindig jobb döntés lehet. Ahogy lenni szokott, ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentekkel javíthatunk a fegyver amúgy sem szerény képességein:

  • Muzzle: Sonic Suppressor L
  • Ammunition: .408 Explosive
  • Rear Grip: Skull-40
  • Stock: FJX LUX-7
  • Laser: Kimura RYL33 Laser Light

Érdemes tehát minél előbb esélyt adni a fenti loadoutnak, hiszen sosem tudni, hogy mit hoz az új szezon. Az elkövetkezendő néhány nap azonban még békés lehet.

Ezt láttad már?

Rá vagy kattanva, kezedhez nőtt a mobil? – Ezekkel jöhetsz le róla

 

×