A Netflix előfizetők újabb játékot tölthetnek le extra díj nélkül, ráadásul ez a cím a kritikusokról 93 pontot kapott, szóval nem egy rossz darab.

2024.03.23. – Talán még mindig nem mindenkinek jött át, hogy akinek van Netflix előfizetése, az a szolgáltatáson belül játékokat is kap. Pedig az igazság az, hogy a streaming szolgáltató igen csak komoly pénzt nyom a játékiparba, nem lehet véletlen, hogy egyre több cím érkezik a kínálatba. Most minden iPhone és iPad tulajdonos, akinek van Netflix előfizetése is, extra díj nélkül letöltheti le minden idők egyik legjobb játékát, ami 2020-ban kivívta a kritikusok elismerését.

2022 az az év volt, amikor sok nagy sikerű játék jelent meg, mint a The Last of Us Part 2, a Ghost of Tsushima, a Genshin Impact, a Half-Life: Alyx, a Persona 5 Royal, a Crusader Kings III, a Demon’s Souls Remake, az Animal Crossing: New Horizons, a DOOM Eternal, a Cyberpunk 2077. Ezek között pedig ott volt a

Hades is.

Szóval ha van a birtokodban valamilyen iOS rendszer, akkor Netflix előfizetőként letöltheted a Hadest, ami a Metacriticen 93 pontot kapott a kritikusoktól. Sőt: igazából ez az egyetlen módja annak, hogy iOS-en játszhassunk a játékkal. Sokak szerint a játék egyszerűen kihagyhatatlan, főleg ha szereted a rougelike címeket. A Hades a 2009-ben alapított Supergiant Games stúdió negyedik és egyben legújabb játéka, ami olyan sikeres lett, hogy már készül a folytatás. A játékban az alvilág halhatatlan hercegeként az Olümposz erejét és mitikus fegyvereit használhatod, hogy kiszabadulj a holtak istenének karmai közül, miközben minden egyes egyedi szökési kísérlettel egyre erősebbé válsz. Íme az előzetes.

Ezt láttad már?

A valaha készült leghitványabb videojátékok 1. rész – amiket még bottal se!

×