Hivatalosan is bejelentették, hogy több platformra is megjelenik a játék, amiben egy aranyos mókus komoly fegyvereket kap. Jó mókának ígérkezik.

2024.03.18. – Ha jobban belegondolok, valamiért van igény arra, amikor egy videojátékban állatok fegyvereket kapnak, és lehet velük lövöldözni. A Palworld bár egy igen összetett játék, pont ezzel lett népszerű, na meg azzal, hogy a lények nagyon hasonlítanak a Pokémonokra. Ha viszont a lövöldözést vesszük alapul, akkor a következő indie játékhoz is nagy reményeket fűzhetünk. Ha másra nem, szórakozásként nagyon jó lesz lövöldözni egy mókussal.

Mókus és fegyver

Én amúgy nagyon szeretem a mókusokat, de olyat még nem láttam, hogy pisztollyal vagy mesterlövész puskával rohangáltak volna. A Squirrel With a Gun című indie játék viszont pontosan ezt ígéri. Amikor a címet először bejelentették a Steamen, még 2022-ben, sokáig úgy tűnt, hogy csak a PC-sek tölthetik le, ám a legfrissebb előzetes végre leleplezte, hogy konzolokon is játszható lesz. Ez jó hír azoknak, akik a PC helyett a PS5-öt vagy az Xbox Series X/S-t részesítik előnyben.

A Squirrel With a Gun bejelentése után a játék nagyot ment a közösségi oldalakon, sokan tették azonnal kívánságlistára. A játékban egy aprócska mókus bőrébe bújhatunk, aki –ahogy a cím is sugallja- fel van felfegyverkezve. Bár a játék koncepciója bizarr, az előzetes szórakoztató és egyedi akciót ígér, ahogy a játékosok egy imádnivaló, erőszakra éhes szőrös lényként pusztítást végeznek a városban. A játék amúgy valamikor 2024 őszén jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Ki ne akarna lövöldözni egy mókussal?

 

Ezt láttad már?

Ezért a 15 kiváló játékért most egyetlen forintot sem kell fizetned

×