Szembe szállhatsz egy profi EA Sports FC 24 játékossal az Unibet Beat the Pro Challenge streamben. Ha legyőzöd, pontokat és dicsőséget nyersz!

Új év, új izgalmak, új lehetőségek és új kihívások. Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján tavaly feltűnt a Beat the Pro Challenge, ami 2024-ben is folytatódik. Ebben heti rendszerességgel jelentkező műsorban Te lehetsz a főszereplő, ha levered a műsor profi játékosát. A sorozatban már lehetett Kodiak és Jordanfaki ellen is harcolni, szóval volt már CS:GO, Fortnite, sőt World of Tanks is. Ezúttal CristijAn lesz a kihívó!

Győzd le cristijAnt EA Sports FC 24-ben és nyerj egy rakás in-game pontot!

 

Erről szól az Beat the Pro kihívás

A Beat the Pro Challenge remek lehetőséget ad arra, hogy az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, élőben bizonyíts a nézőknek. Villanthatsz és bemutathatod: ha összekapod magad, képes vagy versenyre kelni igazi Prokkal, akik talán a kedvenc streamereid is egyben. Légy részese a műsornak, amiben nem csak egy profi tartalomgyártóval játszhatsz, hanem még nyeremények is várnak.

Jelentkezz a harcra cristijAn ellen!

A Beat the Pro Challenge friss adása 2024. március 15-én, pénteken van, és 13:00-tól 17:00-ig tart. Szóval bőven lesz lehetőséged bekerülni a műsorba. A kihívó a hazai EA Sports FC 24 sztár, cristijAn lesz. Mutasd meg, mit tudsz a Pro ellen és nyerj!

Ha legyőzöd, in-game pontokat kapsz!

A mérkőzésekért a live stream közben, chaten tudsz bekopogni a !kihívom paranccsal. A rendszer automatikusan sorsolja ki a jelentkezők közül azokat, akik szembe kerülhetnek cristijAnnal. Mindenki ugyanakkora eséllyel indul a sorsoláson, de elég egyszer is jelentkezned – nyugi, azzal már ott vagy a kalapban.

Találkozzunk a Beat the Pro Challenge adásában, az Unibet Magyarország Twitch csatornáján! Sok sikert!

Ezt láttad?

Ezért kár elvárni a konzoloktól 60 FPS-t – legalábbis egyelőre

×