Bizonyíts igazi profik ellen az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, és ha igazán jó vagy, Steam utalványt nyersz! Részletek itt.

2023.09.15. – Ismét izgalmas streammel jelentkezik az Unibet Magyarország Twitch csatornája, ahol a megszokott adások mellett nemrég feltűnt a Beat the Pro Challenge. Ebben a minden pénteken jelentkező műsorban Te lehetsz a főszereplő, ha levered az Unibet profi játékosát. A sorozat a múlt héten egy LoL mérkőzéssel és AK-val indult, de

a Beat the Pro Challenge mai, második élő közvetítésében már CS:GO kihívás vár, és Kodiak lesz az ellenfeled!

Erről szól az Unibet kihívása

A Beat the Pro Challenge remek lehetőséget ad arra, hogy az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, élőben bizonyíts a nézőknek. Villanthatsz és bemutathatod: ha összekapod magad, képes vagy versenyre kelni igazi Prokkal, akik talán a kedvenc streamereid is egyben. Légy részese a műsornak, amiben nem csak egy profi tartalomgyártóval játszhatsz, hanem még nyeremények is várnak.

Jelentkezz 1v1-re Kodiak ellen!

A Beat the Pro Challenge új adása szeptember 15-én 18-22 óráig tart, szóval bőven lesz lehetőséged bekerülni a műsorba. A vendég az egykori válogatott, többszörös magyar bajnok CS:GO profi, Kodiak lesz. Mutasd meg, mit tudsz a Pro ellen 1v1-ben és nyerj!

Ha legyőzöd, 10 dolláros Steam ajándékkártyával jutalmaz az Unibet!

A mérkőzésekért a live stream közben, chaten tudsz bekopogni. A rendszer automatikusan sorsolja ki a jelentkezők közül azokat, akik szembe kerülhetnek Kodiakkal. Mindenki ugyanakkora eséllyel indul a sorsoláson, de elég egyszer is jelentkezned – nyugi, azzal már ott vagy a kalapban.

Találkozzunk minden pénteken, a Beat the Pro Challenge adásában, az Unibet Magyarország Twitch csatornáján! Sok sikert!

×